02 mars 2008

Somliga lär sig aldrig...

I torsdags köpte jag mig några blommor. Bl a den här julrosen i de mest underbara färgerna...



Hej alla bloggvänner!

Idag är det söndag. Det som ska vara en vilodag. När man blir mamma finns det inga vilodagar längre. Inga vilonätter heller för den delen.

Sonen, snart 8 månader, har börjat köra med mig igen.
Han vill ju så gärna bestämma över hur hans sovstunder ska vara.
Om han får bestämma så ska jag ligga bredvid honom och han ska ha sitt söta lilla huvud på min arm samtidigt som han suger på nappen lika häftigt som Simpson-babyn, och så ska han mjölktrampa som en liten kattunge.
Jag tycker att det där kan vara ruggigt mysigt. Men då ska det inte ske varje gång han ska sova. Tyvärr så förstår ju inte en liten sötis hur det kan vara så att ena natten får man ligga på mammas arm och ha det mysigt men inte nästa.

Så i natt blir det skrikmetoden. Fy då. Det är det jobbigaste jag vet, speciellt på natten. Men det funkar ju och verkar vara det enda effektiva. Då gäller det bara att vara envisare än sonen. Och det vet jag inte hur jag klarar nattetid...



Den här bysten köpte jag av Majsan inne på Lavendel och romantik i fredags. Den är helt underbar tycker jag.


Där köpte jag även den här söta lilla rosen. Den passade perfekt till att hänga på min ganska enkla kandelaber tycker jag.

Jag köpte även en underbar vas i fattigmanssilver av Majsan, men den fotas nog bäst av en lite mer stylad Hanna... ;-)


Ja, så i fredags tog jag mig alltså en tur på stan.
Stoppet före Lavendel och romantik var frissan. Jag hade sedan länge tröttnat på min fruktansvärda hårfärg som var ett resultat av färgning efter sonens födsel.

Varje gång jag fått barn har jag färgat mitt hår mörkt efteråt. Jag vet inte varför jag gjort om det misstaget gång på gång. Men just då känns det som ett toppensätt att förändra mig efter nio månader av extrem fulhet. (Ja, en del blir ju snygga och vackra när de är gravida. Men jag hör då inte till den lyckliga skaran.)

Problemet med att färga håret mörkt för mig är ju att utväxten blir att se ut som en flint, eftersom den är ljusare. Så jag tröttnar snabbt och vill alltid återgå till mitt gamla blonda jag.
Men det är alltid så komplicerat.
Första försöket var för ett par månader sedan, då gjordes slingor i hätta som bara gjorde håret extremt råttfärgat. Härligt ihop med vinterns blekhet och mina fantastiskt färgglada kläder i grått och svart.

Så i fredags hamnade jag åter i frisörstolen.
Det var en kille som såg ut som 16 som fixade mitt hår, och han fick mig att känna mig riktigt gammal och omodern. Han hade svartfärgat hår som var rakat i rutmönster på sidorna, svart kajal och piercing i näsa, ögonbryn och i nacken(!!!). Jag kände mig väldigt ocool där i stolen med hättan på kan jag tala om.

Men denna gången kände jag mig riktigt nöjd och glad när han var klar. Resultatet var mycket ljusare, och killen sa att det var såååå bra, jag såg ju inte ens ut som samma människa...(Hmmmm.... Vad menade han med det???)
Tyvärr kändes det inte lika kul när jag kom hem och såg håret i ett annat sken. Det kändes riktigt GULT, typ halmfärgat och så är rötterna lite mörkare nu då istället.. Det jag ser ut som kan jag inte skriva ut här, men det är inte positivt.
Ska ta mig till frissan imorgon och köpa mig lite silvershampo för att få bort det värsta gula. Somliga lär sig aldrig. Jag är en av dem.



I helgen stog jag och sålde på loppis åt min mamma som är bortrest. Innan de öppnade passade jag på att köpa några småsaker.

Den här skålen gillade jag med silverkanten nertill.


Den här lilla väskan var lite halvsöt tycker jag.


Dessa två "lumparmuggar" från Gustavsberg såg jag redan förra veckan och var glad åt att de fanns kvar.



Det lilla pressglasfatet med tjock silverkant gjorde mig oerhört glad. Så himla vackert!


Jag önskar er alla en fortsatt fin söndag och en bra början på nya veckan!

Kramar Hanna

P.s Ett litet tillägg... I förra inlägget frågade jag om ni sett de ommålade möblerna någon annanstans.
De fanns även till försäljning på Blocket som Nilla och Lena svarade. Nu är det dock sålt alltihop!

51 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Oj oj oj !!

du visar så fina saker som vanliigt!!

alltid lika roligt att få höra hur du har det...
Jobbigt med småbarn som stjäl ens sömn..duktigt av dig att fixa skrikmetoden....

jobbigt med ditt hår...hoppas att du får ordning på dett..så du känner dig fin!!!!

Vilken fin byst du har inhandlat..kika in till mig så får du se min som jag har köpt!!!

trevlig loppisfynd...skulle vilja ha dem alla.....

Roligt att du fick sålt grejerna på blocket..
Min tallrikshyll ablev såld den med..bra att finansera sina loppisbesök med de pengarna..ska nog börja sälja lite grejer..

kanske göra lite pyssel och sälja med..det är ju så kul att skapa..

ha det got..hanna vännen ..
kram anna

Solsjö - Under en vind sa...

Visst är det jobbigt när man inte blir nöjd! Jag permanentade mig för första gången på över tio år i januari! Tre dar efter var håret spikrakt så jag kontaktade frissan igen. Var där förra onsdagen och gjorde om det, då skyllde hon allt på mitt shampo..jag hade ju inte köpt hennes dyra sorter....suck...är fortfarande inte nöjd, visst blev det mer volym, men två täta permanenter är inte det bästa för ett rakt skandinaviskt hår....suck....
Vad mycket fina fynd du gjort!!! Bra att på förhandshandla!

Jag är nu bara hemma på en timmas paus, tillbringar dagen på fotbollscup med sonen, ska ner igen vid halv ett för sista matchen och prisutdelning. Det går så där för dem, men sedan förra året har de lärt sig massor! Då förlorade de med 11-0, idag blev det 3-2 i en av matcher! Viss skillnad! Halv fyra ska dottern på kalas i en simhall!

Ha det gott, kram!

lottens vita och gröna sa...

vet du hanna, precis nu har jag målat om en precis likadan byst som du köpt, den var rostfärgad och jag tröttnade, så nu är den...som din vitrostig!min bebbe är 4 månader och vill helst ligga och tajja i mitt hår...är gulligt men nu har han fått en liten igelkott som han får trampa med i stället. jag älskar dina inlägg hanna, du får mig att skratta högt, du skriver med en härlig inlevelse som får mig som läser att sitta och se den där rutrakade killen...jättekram lotten

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!
Härligt att höra lite babyhistorier..man blir ju lite nostalgisk..det låter mysigt men JAG vet hur det är att få sin sömn störd hela tiden.. finns ingenting som tär så mycket!!
Frissan..hoppas det löser sig..men kanske du bara behöver tvätta ett pat gånger..
Vilka loppisfynd som vanligt... du hittar alltid så mycket fint.. här i Stockholm är det alltid utplockat.
Underbar byst..kan verkligen förstå du föll för den..den kommer ju att passa överallt du ställer den!
lycka till i natt!!
kramar A-c

Sött och sunt sa...

vilka läckra fynd du har gjort visst är det kul med loppisar!!!

själv försökte jga bli av med mitt överflöd på loppis i lördags..det gick sådär men det som inte blev sålt skänktes till myrorna så förhoppningsvis får nån glädje av mina prylar.

hihi nu kan jag köpa lite nytt till våren ju ;)

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Hanna!
Usch, de är verkligen drygt när man känner att man inte är nöjd med håret :( Själv så vet jag inte ut eller in just nu om jag ska gå till frissan eller vänta, försöker spara ut till långt hår och har nu värsta längden (till axlarna)

Vilken fin madonna du köpt!
Som vanligt visar du också upp en massa fina loppisprylar :)

Önskar dig en bra ny vecka!
Kram Benita

Marie sa...

Du skriver så roligt så jag sitter här och fnissar för mig själv. Ser den där frisörkillen framför mig, hihi. Hoppas att det ordnar sig med håret, man vill ju känna sig nöjd! Jag skulle definitivt behöva besöka frisören, mitt hår är bara långt just nu. Ingen ordning på det alls, så jag har ständigt håret uppsatt i tofs.
Vet precis hur det är när ens lilla bebis bara vill ligga och myspysa hela nätterna, båda mina har varit sådana. Visst är det mysigt, men man orkar inte med det hur länge som helst!
Vilka fina saker du har köpt! Bysten var så vacker och vilka fynd du gjort på loppisen.

Ha en bra vecka Hanna!
Kramar Marie

Tvert-om-tanten sa...

Hei!
Oj, oj som jeg kjenner meg igjen med barn som ikke vil sove uten mamma ved siden av seg og puppen i munnen... Som du sier er det kos noen ganger, men ikke hver kveld... Ikke lett å være prinsippfast om natten - det vet jeg alt om!

Du finner stadig fine ting, du :-)

Ha en fin uke (og lykke til med skrikemetoden...glad det ikke er meg...).

Klem fra Lena

Liten Bod sa...

Oj! Det var mycket på en gång :) Fin julros, aldrig tordats köpt någon... Skrik är inte kul, funkade på dottern, men inte på sonen. Han skrek bara när det var något fel, å andra sidan inte annars, så alla är olika. Hårfärg är inte heller kul, jag fick mina första grå vid 26! Hur stor procent de blivit nu vill jag inte veta... Jobbigt att kladda med färg, hamnar alltid på andra ställen än mitt huvud. Fina loppis-saker! Jag måste hitta något ställe snart, annars får jag abstinens! Kram, Tina

Anonym sa...

Och jag som väntar och väntar på den där goda,välgörande sömnen som skulle göra att man orkade såååå mycket. Först trodde jag det skulle ta 3 månader, sen sa nån (idiot) ett år och nu är sonen 2 år och den där sömnen har ännu inte kommit...

Karin i Villa Grå sa...

Hej på dig Hanna!

HA HA HA - gissa om jag känner igen mig själv och det oläckra håret ;-) Ju äldre jag blir desto mörkare blir det. När jag hade ammat vår minsting i två år började mitt hår att locka sig, Till en början var det bara en test på bakhuvudet som liksom vred sig lite, men snart hade´jag korkskruvar i nästan hela håret - utom längst fram. Runt ansiktet var håret spikrakt, medan resten var lockigt...

Jag lärde mig att locka det som var rakt, men då försvann lockarna igen. Hormoner är mäktiga saker *inser* Saken är emellertid den, att sedan dess är mitt hår väldigt frissigt och spretigt. Det ser ut som att jag har ett tunt lager guldfärgat Svinto runt huvudet, som en märklig aura. Jag har besökt MASSOR av frisörer som ryckt på axlarna och sålt silikon till mig, men inget silikon i världen hjälper.

Men NU har jag hittat en frisör som förklarade att en del av mina hårstrån fortfarande är lockiga och det är därför det spretar. De är inte så där mjukt, runt lockiga utan har konstig, nästan fyrkantig form. Inte kul. Men med dyra supershampon, tre inpackningar i veckan och dunderprodukter (tyngre än silikon) hjälper! Jippi! :-)

Vilka fynd du har gjort! Me like! Men mest av allt gillar jag din humor och dina härliga kommentarer, det går inte att läsa dina inlägg utan att le *smilar*

Lycka till med skrikandet... Huva. Inte kul. *håller tummarna för att det går smidigt*

Kram på dig!

Karin

Malin - I min trädgård sa...

Hihihi, vad roligt du skriver om dina frisör/frisyr-upplevelser!

Men oj vad kämpigt edt låter med lilla pojken! Jag fasar för att vår lillknatte ska börja på nätterna - har ju hört att det kan komma igång igen efter att det gått bra ett tag vid ca 6 mån. Han är 4. Ser framför mig Simpson-bebisen. Precis så ser vår son ut också när han super på sin napp!

Vilka fynd du har gjort! Man favorit var nog den söta lilla väskan - den föll jag för direkt när du visade den!

Ha en skön söndag och lycka till med sonen inatt!

Änglahem sa...

Hej Hanna,

Låter som en rätt jobbig natt du har framför dig, jag har själv nog oftast varit den som ger mig för bebisen. OCH det är INTE bra! Har fått kämpa länge med att vara den uthålligaste! Lätt är det inte!! Lycka Till och häng i där!!

Vilka fina fynd du gjort, men det gör du ju alltid. Har ett himla gott öga!! Bysten är ju så himla fin!!!*avis*
Vilken tur att kunna gå runt och förhandla så där på loppis!

Ha en fin vecka du med!!
Kramar i massor
Ulrika

Änglahem sa...

Före bebisen ska det ju vara..
så är det när man har för bråttom, hjärnan springer före fingrarna..

Kram

Unknown sa...

Hej söta du!!
Tack för dina komplimanger =). Skorna köpte jag från koffert i Stockholm! De kommer från Lisbeth Dahl...=) Önskar dig en underbar vecka...kramar Malin

linnea-maria sa...

Hej vad fina saker du köpte hos majsan. Det var ju jättesnyggt att hänga rosen på ljusstaken, du förvandlar den nästan till en kyrkoljustake! Vad synd på håret. Men visst är det så när man kommer stylad från frissan så tycker man det är jättebra men när man ska sköta frisyren själv och upptäcker att den inte funkar tillsammans med mössa så är man inte lika glad. Dina ommålningsprojekt vart hellyckade. Nu blev jag sugen på att göra likadant :) /linnea-maria

Sanny och Helena sa...

Åh, jag känner verkligen igen mig när det gäller äventyrliga historier hos frissan. JAg har några verkligt "hårresande" erfarenheter bakom mig. Lyckligtvis har jag hittat en frisör nu som jag litar på till 100%, hon är en klippa.
Vilka superfina fynd du har gjort, kul att få se!

Tonje sa...

Wow så mange vakre ting og nydelige bilder du deler med oss i dag=)

Så trist å høre at du sliter med å få håret ditt slik som du ønsker...jeg har aldri farget håret mitt...hmm...jeg er nok litt feig når det kommer til det...Hvis håret ditt er gult bør du prøve en shampoo med lillae toner i,det får det gule til å bli mindre synlig=)
Ønsker deg også en flott uke!

Kalkstenssommar sa...

Klurigt det där med håret....

Själv har jag börjat fundera på vad jag ska göra med mina SILVERHÅR som börjat dyka upp i allt det mörka, hmmmmm.

Hoppas du blir nöjd med håret tillslut!!!

Kram L

Evelina sa...

Oj vad fantastiskt mycket fina grejer du fyndat och grejat med sedan sist jag var inne här. Den lilla väskan /börsen var otroligt söt och den lilla vita byrån!!!! Det ser absolut inte ut som samma möbel. Ljuvlig!
Och vet du vad, en sådan där potta med rosmönster som du visade lite längre ner har jag också en precis likadan. Jag röjde bland mina krukor och vaser härom dagen och tänkte ge bort den men så kunde jag inte. den kommer från min mormor så det är liksom mycket minnen också... så nä jag behåller den nog. :-)

Kram

me and alice sa...

Hej Hanna!
Hoppas det gått bra med sömnträningen?!
Jag tyckte du var jättefin i håret när vi sågs i Lördags. Såg först inte att du gjort något. Men tänkte att det var något som var annorlunda...Inte förrän jag läste ditt inlägg så förstod jag att det var ju det. Du var blond! Jättesnyggt! Vilka fina saker du köpte!
Bysten från Majsan är hur fin som helst. Jag är helnöjd med fatet från dig...
Har varit lite trött i helgen...Det blev sent i Lördags, men det var otroligt kul!
soliga kramar Susanne

Tidsmästarinnan sa...

ibland håller man ju på att gå under av trötthet på grund av dom där små sötisarna... det var likadant för oss just vid åtta månader har jag för mig. Vi gick omkring som två vampyrer om dagarna, bleka och hålögda, bara huggtänderna fattades...
hoppas din lille pojke kan tänka sig en kompromiss på något sätt :-)

som alltid kul att se vad fina saker du visar!
Kram!
S.

MiaMaria sa...

Men här har det hänt massor....vilka underbara före och efter bilder på dina möbler.....

Vackra loppisfynd att njuta av...

Och det blir nog bra med håret tillslut annars tycker jag att du ska gå tillbaka så fixar de det....Lycka till!

HA´det så gott!
Miamaria

IKT i min vardag sa...

Hihihi...så rolig berättelsen om frisörbesöket lät. Tror inte att det ser så illa ut som du beskriver, men visst är det jobbigt när det inte blir som man vill.
Hoppas sömnträningen går bra. Jag körde fem-minutersmetoden på min son och den funkade bra, jobbigt, men bra. Det lät ändå alldeles underbart mysigt, för mig iallafall, med lite bebismys...får ju allt lite babyfeber :-)

Fina fynd du gjort! Tyckte att den lilla väskan var HELsöt, inte Halvsöt ;-).

Kram på dig!

Jenny Oak Fae sa...

Angående bilderna du frågade efter, så är de troligen från allposters.com
annars är de från art.com

Jag beställde precis två posters från det förstnämda företaget, jag ska skriva om det på bloggen...NU!

Kram, Jenny

<3

Englagård sa...

Stackars dig, håret brukar vara en (nästan) ständig källa till förargelse för mig så jag vet precis hur du känner dig. Jag har många gånger färgat och färgat om för att jag inte blivit nöjd.

Fina fynd du gjorde.

Kram

K sa...

Hejpådej!Du ska bara veta hur mycke jag kände igen din story om frissan...Jag lär mej heller aldrig...Men jag brukar va ännu värre, jag slingar själv ibland när jag fått psykbryt på utväxten...och det är mer än en gång jag fått gå på akutbesök t frissan...så i längden kan det bli dyrt ;D fniss men ibland lyckas jag...Ska chansa snart igen...Hur dum i huvet är man inte då...

JAG VET INTE VEM DU ÄR; MEN ÄR BRA NYFIKEN ! Det stämmer nog det du skrev om dina tankar om var vi bor...

Nu får du stå ut me mycke text från dryga mej...Men vilka FYND du gjort piluttadej ;D
Måså gött hörs snart

Ljuva ro sa...

Jag älskar julrosor! Hoppas lillen sover bra inatt, har en liten prins jag med, han ska snart få ett eget rum!

Lavendel & Romantik sa...

Hej gumman du blev ju JÄTTEFIN håret skitsnygg..och det sa jag till dig :) Kram/Majsan

Anonym sa...

Hej hej! Brukar kika in på din fina blogg men har aldrig skrivit något innan. Nu vill jag dock tipsa om fin-fina hårprodukter för halm-blekt hår (detta drabbas jag själv av ibland) Silverschampo är jätte bra men gör för lite skillnad tycker jag. Däremot är John Friedas produkter för blont hår kanonbra! De säljs på Kicks tex (i alla fall i min stad) Jag har testat schampot och skummet och de gör halmgult hår ljusblont och fint!

Kram från Elisabet

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Elisabet!
Tusen tack för ditt tips, det låter värt att testa!
Kram Hanna

Maria sa...

Aj aj så det kan gå!!!! Gud, jag som är så känslig med mitt hår hade dött!!!!! Men det finns alltid hjälp att få och du det växer ut igen!
Ha en bra vecka, kram

Lea sa...

Du skriver verkligen medryckande och med målande beskrivning.
Sen att du dessutom visar härliga bilder är ju en bonus.
Vilka sköna inköp du har gjort..snyggt som sjutton.
Många hälsningar från en annan trött småbarnsmamma...Zzzzzznark
Ha det gott!
/Lea

K sa...

Näääääääda din TOKA ! Jag har inte dissat dej pga någon gammal oförätt...fniss!Du är betydligt yngre än mej, jag är 68-a UHÄÄÄÄÄ ! Ej från B-länge men bott här sen jag var 16...En evighet alltså...

Tusen tack f berömmet om påskäggen, det värmde...Jag är nämligen VÄLDIGT självkritisk...Dom va himla roliga att gör så det blir nog fler...

Lyckos som ska på vippan...Jag vill oxå dit men d är såå drygt att ha ungar eller man i släåtåg när man vill vända o vrida på saker o fundera i en evighet...Men en´annan är ju oxå beroende av nån med körkort (Suuuuck borde ta tag i det...men då skulle det nog bli mycket mera handlat...så det kanske är tur...)

Nope känner inte till Ludvika men det lär ju finnas nåt loppis...MC_PRYLAR?Gud va onödigt ;D
Psst vi kanse har någon gemensam bekant?känner du M me bloggen smultronstället?I så fall ska ja förhöra henne om dej hehehe
Må bäst ! Kramis / K

me and alice sa...

Hej Hanna!
Hoppas allt är ok...
Här hemma städas o fejas det. Sambon fyller 40 på Fredag. Då blir det fullt hus här...
kramis Susanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Din stackare... det är för tråkigt när inte håret blir bra, när man går till frissan! Håret är ju en stor del av ens personlighet, så jag förstår att det är jobbigt! Men det kanske blir bättre när du testat det där schampot!
Så vacker den där bysten var! En så skulle man ha! Och mycket andra vackra saker också
kram
Marie

Handplockat sa...

men oj så många fina fynd

grattis till inköpen

ha det bäst

me and alice sa...

Tjingeling!
Yes dom är köpta härom dagen på Indiska. kostade 79:- styck....
Är inte heller mycket för påskpynt, men dom här går bra. Man kan ju ha dom lite varstans sen. Tex. till bitsocker eller varför inte i badrummet till tops eller nåt...
Det blir ingen stor fest nu, bara tjocka släkten. Han har valt att ha festen på sommaren i stället...
Kan ju hålla med om att det är roligare.
Ha det bra tjejen...Vi ses!
kram Susanne

sommar-rummet sa...

Hej Hanna! Kul att du hittade in till mig. Du har ett sånt vackert hem! Vi ses! Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

tjingeling!!

Men tack sååå mycket , så rart o snällt sagt...kul att du gillar dem!!!
Dina inlägg är ju inte så dumma de heller;)

Så mycket vackert du visar,,vartt hitar du allt fint!!

~~~~~~***~~~~~~~~
En solig, vårig hälsning från
♥Mamma Millan♥
~~~`*♥*´~~~

Malin - I min trädgård sa...

Ja hihi, det känns betydligt bättre med mitt nya handfat måste jag säga!

Ha en skön vecka och hoppas inte det blev för jobbigt med din lilla.

Kram/M

Malin - I min trädgård sa...

Ja hihi, det känns betydligt bättre med mitt nya handfat måste jag säga!

Ha en skön vecka och hoppas inte det blev för jobbigt med din lilla.

Kram/M

Flickan på landet sa...

Vilka fina saker du visar.
Trist med skriknätter :-( Jobbigt när de små inte alltid vill som föräldrarna vill :-)

Hannis sa...

Ohh,vilken fin staty!!
Och glassakerna= Me like=))
Skrattade åt din hårfärgning=))
Jag har varit både grön(ville å gärna bli blond) och rosa.
Trodde att det gröna skulle försvinna med rött!
Nu har jag givit upp och är alltjämt brunhårig.Suck!
Ha en bra fortsatt vecka/
Kram Hannis

MormorRuthsAnn sa...

Oj, vilken historia med håret...känner igen mig! Sitter just nu med en alldeles för mörk känsla i håret...hur gick det med silverschampoot? Blev håret mindre gult?
Tack för kommentaren kring hallen, konstigt att man är så säker på vissa saker och sen blir man så osäker på andra...
Älskar din kyrkoljusstake! Älskar din byst! Mycket fint du har...suck :)
Upptäckte att jag inte länkat dig, är det ok?
Kram Ann

Linnestinalund sa...

Vilka härliga loppisfynd du gör hela tiden, inspirerande!

Hellen sa...

Hej Hanna! Vad skönt det låter att sätta sig ner och bli ompysslad en stund. Det behöver man ju ibland som småbarnsmamma.
Vilka fynd du gör på loppis. Jag är grymt imponerad, måste nog träna mina loppisögon bättre.
På lördag ska i alla fall jag och yngsta sonen ut på en loppisrunda i "storstan".
Den fina rosen gillar jag skarpt, måste nog ta hem en sådan jag också.
Kram Helen

C De-sign sa...

Så fina fynd du gjort helt underbara saker!!! Härligt att få se bilderna! Hoppas nu att du får sova ...HÅLL ut!!!!Kram fr C

hemtrevnad marie sa...

Hej Hanna!! mycket fint du fyndat!!!
Känner igen det där med håret ,du.... sitter själv med utväxt på flera cm i blont hår(eller skulle vart blont, blev gult, så därför velar jag mellan mörkfärgning och blondering igen....inte snyggt!!!
Ha det gott du trötta mamma!
Kram Marie

Marie sa...

Hej Hanna!
Hoppas att allt är bra! Du undrade hur jag får hortensian att överleva. Jag vet inte riktigt hur man SKA göra men jag brukar fylla upp vatten i diskhon, ställa ner hortensian och låta den suga upp så mycket vatten den vill ha. Så gör jag för övrigt med alla mina blommor, lätt och enkelt, det gillar jag!

Kram Marie

Lisa med hem sa...

Hej!

Hamnade här av en slump och tyckte det var rätt skojjigt när jag insåg att huset var bekant. Vi bor på samma gata och våra små flickor är numera små Drakar ihop. Jättefin sida du har och vad irriterad jag blev när jag såg de fina möblerna du sålt! Den lilla byrån hade passat exakt på min övervåning. Skulle behöva en smal hör byrå til hallen om du har någon på lager :)
//Lisa