01 juni 2009

20 eller 200?

Hej!

Hur är det med er?
Hade ni en fin mors dag?
Det hoppas jag verkligen. Vi mammor förtjänar verkligen den där dagen. Vad vore världen egentligen utan oss? Ingenting. Vi är helt klart bäst.

Här hemma i Det stora grå huset har vi haft det lugnt och skönt, och njutit av det härliga vädret som vi haft. Synd att inget varar för evigt bara. Såg att det skulle bli kallt och regningt redan på onsdag, lagom till Gubbens ledighet börjar. Som vanligt med andra ord.


På sistone har jag rännt på en massa loppisar, precis som jag alltid gjort.
Jag har medvetet låtit bli att skriva om det, och att visa er bilder på mina fynd.
Det kändes som om att min blogg inte handlade om just något annat ett tag, så jag har gjort mitt bästa för att låta bli att tjata om sådant. Med mig blir det ju ofta lite allt eller inget...
Men nu skiter jag i loppis-stoppet, och visar er en alldeles underbar vas som jag hittade på en tur (som verkligen gav mig tur!)förra veckan.



Jag blev alldeles knäsvag när jag såg den - det var ju precis vad jag letat efter, och fattade inte om det stod 20 kr eller 200 kr på prislappen. Den stod trots allt på second-handbutikens "finhylla". Men en tjuga var det, och den blev min direkt...



Nu är den fylld med vita syréner, och gissa om det doftar alldeles underbart i vårat vardagsrum? Mmm, total njutning...

Jag testade tipset från senaste Jeanne D´Arc magasinet, om hur man får syréner att hålla länge. Lite annorlunda än jag tidigare gjort, så jag hoppas att det funkar.


Nu önskar jag er en fin fortsättning på den här nya veckan, så hörs vi snart igen. Troligtvis med fler loppisfyndade saker, för tro mig, det har blivit mycket bra på sistone...

Sköt om er alla!

Kramisar
Hanna

29 kommentarer:

K sa...

JAG VISSTE D JAG VISSTE D JAG VISSTE D ;D
DEN VASEN STOD JAG Å HÖLL I, vred o vände o funderade...snålisen i mej orkade inte bestämma mej DUMSNÅL D ÄR JAG D...försöker liksom att inte dra hem mer än d jag absolut måste ha, eftersom d blir såå fullt överallt!

SåklRT ångra jag mej direkt jag åkt därifrån o då fundra jag på dra tebaks på torsdan men orka o hann inta TÄNKTE ATT DEN KOMMER HANNA KÖÅA ;D

Är nog lite synsk ja haha

Man njut av vasen stumpilumpan du vet vem som köper den när du tröttnat kraaaaaam/K

Anci sa...

Jag tycker att det är jätteroligt att se dina fynd ! Gärna mer.

Ha en bra dag !

Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken vacker vas Hanna!! Och jag älskar alla dina loppis och auktionsfynd här på sidan - de får du INTE sluta att skriva om!! Det är ju liksom "din" grej. Du är ju fyndarnas fyndare :)

Vad var det för tips i tidningen?? Jag har inte läst den!

Kram Jenny

K sa...

ha till o me pekka ;D ja vet ibland ä ja såå trög...att ja liksom inte ids...hade inte spela nån roll om d stått 5 kr på den, hade velat ändå...PUCKO!
sk DU SNACKA OM DRÖMHEM OJO
HÄR är kaos just nu...hållt på hela helgen m massa måleri så nu jagar dammråttorna mej
men visst måste vi ses hemma hos varann i sommar JAG har iaf planer på nån bloggträff men vet bara inte NÄR man ska ta d...Kraaam k

Ett Vitare Hem sa...

Åh förstår att du bara kände att du måste ha den, för den vasen var bara så himla fin!
Kramis/LenaS

Trogen läsare sa...

Neej, fortsätt du med att visa dina loppisfynd. Det är det som är roligt att se - vad man kan göra av gammalt och få det att passa in i dagens inredningsmode. Mycket roligare än att titta på allt som många andra köper nytt. Det känns inte som nån utmaning, och alla hem ser ju lika ut.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej "Trogen läsare"!

Tack för din kommentar, det var skoj att få höra din åsikt!

Kram Hanna

MiasAteljé sa...

Vilken vacker vas. Förstår att du föll för den.
Kram Mia

Ingalill sa...

Vilket fynd!! Passar underbart med vita syrenkvistar, man riktigt känner hur underbart det luktar!! Här är det bara häggen som blommar men syrenen är på g...Ha det gott!!!

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Eftersom jag är mkt dålig att komma iväg på loppisar lever jag lixom upp när jag ser vad andra fyndar!! Då kan jag fantisera vidare på vad jag ev kan fnda en annan gång :)

Vi gillar dig Hanna!! Kör på du bara!!!

Kramisar Jeanette

K sa...

Jaså, du tyckte hon sku skita i d, du är kul du haha Tycker sängen är okej lite för prålig, lite för mkt guldtjafs menmen lilla V SKULLE BARA HA DEN och 300 är ju okej pris!
Jadu hur suuur ja egentligen va när ja hitta fanskapet på trappan, najs början på helgen NOT! jaja hans son ska ju ha den och han har slipat o målat den så jag lär väl tiga...DET MESTA annat har ju jag bestämt så ;D
kraaaaam/K

Fia sa...

Vilket fynd! Och med de vita syrenerna… så vackert! Jag ser gärna mera av dina loppis fynd, de är ju så inspirerande.
Kram Fia

Flaggduken 2 sa...

Mycket vacker vas du fyndat.
Kram Petra

Kallholmen sa...

Hej Hanna
Jag njuter av att se dina loppis fynd.
Avis blir jag oxå, men det hör ju till man vill ut på egen jakt direkt.
Ha de gott
Kram Malin

gamla skolan sa...

Vilken fin vas , helt underbar med dom vita syrenerna i . Jag tröttnar inte på att se loppisfynd , det är bara kul ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Annas skattkammare sa...

Hej Hanna! Fynd är alltid välkommet i mina ögon. Särskilt när man visar dem i inredningen och inte gör som jag och visar alla stående på en skänk i samma bild.. =)
Jättefin vas!
Kram /Anna

Helena E sa...

Hej Hanna!
Sluta INTE med loppisrapporter! Det är så kul att se vad andra fyndat och ibland gjort om, det är inspirerande att se! Blir jättesugen nu på att fynda själv... Jättefin vas, förstår att du är nöjd med den.
Hälsn Helena E

Blåbärs och smultronstället sa...

Det är kul att se dina loppisfynd, det känns mer värdefullt på något sätt. jag har börjat att gå på loppis mer och mer sista året. Din var är jättefin. Visar mina fynd ibland på min blogg.
Kramis Susanne

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Hanna!
Trevligt med loppisfynd, vasen är ju fin fin. Du kan få till det du ;) Så fint med vita syrener, å doften är ljuvlig. Påminner mig om skolavslutning.

Gillar ditt nät i trädet, skiit fiint blev det!!!

Kraaam från Benita

Susanne sa...

Gillar din blogg jättemycket! Jag är också en loppisfantast. Det är ju bara så himla kul att hitta någon uddagrej o göra något fint av den.
Hälsningar
Susanne

Lillstuga sa...

Hej hej!!
Ja det luktar något alldeles ljuvligt av syrener!
Förstår att du blev nöjd med ditt fynd!!
Kika in till mig och var med och tävla om en underbar kruka av keramikern Anna-Karin och nästa helg slår vi upp portarna till våran lilla loppis som vi ska ha i sommar. Du är så välkommen!
Kram Anna

LOPPISLIV sa...

Hej Hanna, jag känner syrendoften ända hit :-) Det luktar sommar.... Söt vas du fyndade och visst vill vi se dina loppisfynd, det gillar jag ialla fall att se, alltid lika roligt att se vad andra fyndat och till vilket pris, man blir liksom lite mer loppisproffs själv då av andras tips. Ha en fin helg. Kramis Paula

Lise-Lotte sa...

Kikar in och säger hej och trevlig helg!

Christina sa...

Superfin vas och superbra pris!!
Den är väldigt vacker med syrenerna i, jag kan tänka mig att det doftar gott!!

Tess på Tilda och Mamma sa...

HEj vännen så underbart loppisfynd och blommorna i. Färska blommor är verkligen sommar för mig. Ha en underbar helg.
KRam Tess

Anonym sa...

Din sida, ny för mig, är så viiiit & skön! Kommer att länka till Dig från min blogg, hoppas det är ok!

Agneta från Österlen

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att allt är bra med dig och att du har fått njuta ordentligt idag.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Hanna!

Ville bara kika in och höra om allt är väl?

Här är fullt upp som vanligt. Håller på med veden som aldrig tycks bli klar. Det är ett drygt arbete men värmer gott på vintern.

I veckan slutar vårt yngsta barn nian och det känns lite sentimentalt.

Ha det så gott vännen

Kram Viveka

iLLi sa...

Syrén är den bästa doften! ;-)

Kram