10 juli 2008

Hoppa högst...

Hej på er!
Min älskade lilla son har idag tagit sina allra första steg!
Så underbart att se hans lilla ansikte, han såg sååå stolt ut!
Och med all rätt tycker jag!

Han är ju nyss fyllda året, och med det är han den som gått vid yngst ålder av mina tre.
De har inte varit tidiga så att säga, men vad gör det?
De hinner!
Jag har mycket svårt för jämförelsemanin som många mammor ofta skapar med sina små barn...
Har ni sett filmen "Hoppa högst"?
I så fall behöver jag nog inte säga något mera...


I vardagsrummet står min "gamla" fågelbur från Indiska.....med en liten hjärtan på tråd i. Den jättelilla urnan har jag fått av min äldsta dotter. Den köpte hon till mig när hon var i Paris med min mamma.Bild i repris...


Önskar er en jättefin helg!

På återseende!

Stora kramar från en toppen-stolt mamma Hanna

11 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken gullig urna du fått av din dotter. Vägbeskrivningar är ju inte det öättste som finns. Speciellt inte om man själv är van att åka dit. Då tänker man inte så noga på hur det egentligen är. Är lättast att beskriva vägen till ett ställe man bara varit på några gånger. Så tycker jag i alla fall.
Bakgrunden har jag hittat när jag lestat bland digital scrapbooking. Håller på att leta mig fram för att hitta något jag gillar. Vi får se om det är den bakgrunden i morgon ellr om jag provar något annat.

Kram Ullis

Annas skattkammare sa...

Nej men så roligt att lill-killen tagit sina första steg! Har sett filmen du pratar om och håller verkligen med om det du skriver. Du visar underbara bilder. Kram /Anna

Anonym sa...

Hej Hanna. Va jätteroligt att G har tagit sina första kliv. Vilken ny värld som öppnar sig för honom nu. Underbart. Här är det lungt. Vi firade far din med jordgubbstårta i går. Min mamma o pappa och Sören var här. Vi satt ute och lyssnade på Brolle JR. Han var ju i Mellsta parken. Och det är ju inte så långt ifrån oss så det hördes rätt bra. Vad roligt att ni tittar hit i helgen allihop. Ni är så välkommna. Sköt om er och kram från Anette.

Ett hem på landet sa...

Ååå vilken söt fågelbur.Så fint det blev med blomman i.

Du har så rätt när det gäller barn. De hinner...förr eller senare så lär de sig gå och som mamma är man precis lika stolt om det sker tidigt eller sent.

KRAM KRAM

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh vad roligt att han tog sina första steg :) Det är en fnatastisk känsla när de gör det! Sen blir man förvånad varje gång man ser dem gå den första tiden, haha.
Så fint du har gjort med urnan och buren!
Hoppas du fåren bra dag.
Kram!

Solsjö - Under en vind sa...

Tack för dina rara ord hos mig!

Vad kul att gossen går! Önskar att mina kanske inte varit riktigt så snabba som de var....det var lugnare innan de gick, fniss..båda vandrade redan då de var knappt 11 månader....

Nej ingen ledighet ÄN! Jobbar idag, är inom en kortis på datorn för en schemaändring och kikade då inom här....Jobbar även men på tisdag, men SEN så! Kolla på sagans solsjö vad jag gör då!

Ha en go helg! Stor kram!

My Lovely Things sa...

Hej vännen!!
vilken fin bur och uranan är ju bara så trevlig..

hoppas att du har dert bra..funkar allt nu även om gunbben börjat jobba..alltid trist när ens respektives semester är slut..min sista semester dag är på söndag..sen så börjar jag jobba igen men jag jobbar ju inte så mycket så vi får mycket tid tillsammmans hela familjenendå..mannen har 3 veckor kavr from måndag..
ha det ås bra..
kram anna

My Lovely Things sa...

ursäkta stavningen..
kram

Fabrikken sa...

Så fint fuglebur :)
Ja det er herlig å se når de tar de første stegene, sååå stolte, og vil bare mer og mer :)
Det høres så gøy ut å arrangere loppemarked, men hvor får du alle tingene fra, som du selger???

Klem fra nr. 5

Malin - I min trädgård sa...

Förstår att du är stolt och att din lille kille är stolt! Vad roligt för honom! Min lilla håller ju på att kämpar med att få krypa, det ska bli så skönt för honom när han sätter det. Då kommer han vara nöjd... ett tag ;).

Ha det bra!

Ullis/Leva på landet sa...

Nu blir det nog ingen större förändring på ett tag på bloggsidan. Behöver lära mig lite mer om photoshop först. Är ganska nöjd med den grun som är nu. Jag har inte haft någon bild på mig när jag krattar löv.

Ha det bra!
Kram Ullis