01 september 2009

Äntligen min tur!

Ciao alla bellor där ute!

Tack för alla gulliga hälsningar om Inez. Hon mår bra, och ser riktigt bra ut i pannan redan.
Ja, jämfört hur det såg ut när det hände alltså.



Idag känner jag mig speciell och utvald!
För nu, äntligen (!), har även jag fått en anonym kommentar från någon som inte riktigt gillar det jag skriver här på bloggen.

Det var väl dags tyckte jag.
Jag har ju hört att det är flera som drabbats av dessa anonyma kommentarer, utan ens en liten fejksignatur under, från folk som ogillar lite av varje.

Jag lovade mig själv att inte ta upp en sådan sak här, men vad sjutton, man kan väl ändra sig?!

Följande kommentar såg jag av en slump tidigare idag.
Jag kunde lika väl ha missat den, eftersom den var lämnad till inlägget med sjalutlottningen. Jag har ju ingen kommentarsgranskning, så jag missar lätt om ni inte skriver till det nyaste inlägget.
Värt att komma ihåg för er som vill höras!

Här kommer den i alla fall!

Anonym sa...

ja vad ska man säga.. Synd att du känner så.. klart det blivit på modet, det är ju fint! Om sen din självkänsla hindrar dig från att välja bort det du inte gillar så är det väl det som är problemet.. inte att du inte vill ha ett hem i vitt.. Börjar tycka Ni bloggare börjar ta er lite för seriöst nu.. Släng in en lila kudde då, problemet löst och barn svälter fortfarande...

den 30 augusti 2009 21:15














Jag har egentligen inte så mycket att svara på det, men ska försöka... Först och främst är jag inte överförtjust i lila kuddar, så de löser inte mycket.

Som dagens detaljbilder visar så har jag en del av just sådant jag gnällde över i "det" inlägget. Men det visst ni redan.
Men är jag less, som man blir ibland så skriver jag det om jag vill.
Ältar och analyserar... Funderar högt. Den som vill får ta del av det.
Att det finns barn som svälter runt om i världen vet nog både jag och flera andra bloggare.
Dock finns det inga sådana i det här huset.


Jag har som jag sagt inga problem med att ni inte tycker lika som mig. Jag tycker inte heller lika som alla andra jämnt. Även om jag nog flutit med lite för länge...

Men att höra att jag skulle ta mig själv för seriöst nu... Haha, det bara älskar jag att höra!!!
Klart att jag gör!!!
Har ALLTID gjort.
Det här är ju stora grejer! Tänk på hur många som läser?!
Alla vill vi väl vara bäst, störst och kunna mest i denna delen av bloggvärlden.
Eller hur?
Varför skulle vi annars blogga???


Sköt nu om er alla, och ha det bäst!

Och ni som inte förstår ironi eller min humor...
Ni bör nog inte läsa här...


Stora kramar

Hanna
- med den dåliga självkänslan. Som trots allt blivit mycket bättre genom all underbar kontakt jag fått tack vare bloggen!




P.s Tack för kommentaren förresten "Anonym"... Utan den hade jag inte haft något att skriva om idag! ;)

63 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

He he vilket härligt inlägg Hanna! Älskar tonen och självkänslan som lyser igenom! Och oj så mycket fint du visar där på bilderna också. Är det ett skåp det där gulbruna eller? Ser HIMLANS fint ut i alla fall!

Kram Jenny

Hagbacken sa...

Skitbra! Älskar din kaxighet! Go girl...ringer om fem...

Kram!

rosenskära sa...

Det är ju JUST DET som är så häftigt i en demokrati - vi får och kan faktiskt skriva precis vad fasen vi vill (nästan åtminstone)eller strunta i det för den delen och just därför FATTAR jag inte hur man orkar bry sig om ifall man tycker tvärtom, det är ju bara att strunta i att läsa!

Jag tycker att det är roligt att läsa och fnissa lite åt det jag tycker är too much, men det är nog bara för att jag själv funkar lite som du, jag tappar perspektivet ibland, som de flesta gör, och vågar erkänna det, till och med på bloggen!

Stor kram och GO GIRL!
Lena

Milla sa...

Det är skönt att du har en härlig humor Hanna! Tänk om alla verkligen tyckte helt lika hela tiden, faktiskt var det ju på nåt det som du ville få fram förut, som jag uppfattade, och det är ju det som anonyma kommentaren motsäger sig själv runt ...
Det är ju rätt konstigt egentligen att det just i inredningsvärlden är ganska snällt med kommentarer, om man jämför ständiga påhopp man kan se runt andra bloggteman. Där man mest verkar läsa bloggar som man ogillar, istället för det man gillar...
Så om inredningsbloggare skulle ta sig själva för seriöst, ha det är ju ett skämt... Kram Hanna, underbart fina bilder!
Hälsningar, Milla (Flower-power)

♥ Pia... sa...

Oppps se där ja:)..Undras när det kommer en sån kommentar på min blogg!!Humor ja det har vi..annars vore inte livet som det vore..och ää va fasen vi tar det som det kommer..OCH vi gör som vi vill..det är ju frivilligt att läsa OCH att skriva i bloggen..jag skriver för mej själv..men faktiskt så skriver jag även för alla som vill läsa..vore väl inte roligt annars..OCH om man inte fick nån respons..??..Nää fortsätt vara som du är du..och skriv som du brukar..:)..ha de gött..kram..Pia

.................... sa...

Haha då får man gratulera då, för något måste du ju ha lyckats med då personen i fråga fortsätter att läsa din blogg trots din uppblåsthet =)

Älfgärdet sa...

Underbart! Det blir ju lite krydda på tillvaron när man får sig en lite släng.

Ceci sa...

Ja vad ska man säga, om någon inte gillar det man skriver så varför bryr de sig om att läsa bloggen??? Suck... Men grattis till ditt första gnäll-kommentar!

Mitt smultronställe sa...

Hej!!
Ja du blir inte annat än full i skratt ofta när jag läser din blogg, jag gillar att du är rätt fram!!!
Och att du tröttnat på vit och saker som inte är du, så är det och du måste ju få skriva som du vill!!
Fortsätt, jag gillar ditt raka jag!!!
Ha det gott kram Camilla.

Nettan sa...

Hehe...jag gillar din ironi.
Blev full i skratt ;)
Fortsätt som du gör, VI gillar dig =))
Skönt att Inez är bra igen.

Nu ska jag fortsätta packa !
Kram Nettan

Viveka i Bläckhornet sa...

Hahaha...love you Hanna!

Du är bäst :)

Kram Viveka

Anci sa...

Hej !
Jag gillar att du tar upp saker som alla bloggare kanske inte skulle skriva om (inklusive mig själv). Det är bra ! Ta sig själv seriöst är viktigt och alla kan ju inte tycka samma.

Ha det så underbart !

Kram
Anci

alegni sa...

toppen, hanna! på dem bara ;)
kram,
alegni

Jessica sa...

gillar ditt inlägg hihih och ja man måste ju få klaga så go girl ha det bra kram jessica

lottens vita och gröna sa...

hanna , du är sååååååå störtskön, älskar att du sticker ut hakan, "hängmeare" är liksom inte lika spännande! du är lite som helena spets och snor, hon vågade med och guuu vad det är både underhållande och skönt, sååååååå en storkram från lotten och goooooo girl girl!!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Ha, ha, heja Hanna, du är kul och som du säger, såna där kommentarer lyfter ju nästan! Fast lite tråkigt är det ju i af, eftersom om man inte gillar det man ser el läser är det ju bara att klicka sig vidare... otroligt vackra saker du hade i det fotocollaget!!! Mari.-

Ru Hedefalk sa...

Underbart, hejja!
Vilken jäkla fegis dessutom.
Kram Rusan

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig, allt väl?

Vilka bilder, otroligt fint upplagt =)

Ha en härlig fortsättning på veckan, alltid kul o kika in här o få se vad du har fotat.

Kram Pirre

Therese sa...

You rock!

Anonym sa...

Hahaha... Go girl! =) Fortsätt att skriva på "ditt sätt", det är ju det vi andra gillar =)
Skönt att det gick bra med Inez!

Ha det bäst!
Hoppas de tråkiga gråa molnen försvinner under dagen och solen får titta fram istället!
// Nilla i Mjälga =)

LOPPISLIV sa...

Heja Hanna!!! Gillar din kaxighet alltid så roligt att läsa det du skriver. Fina bilder visar du också. Stor kram / Paula

Anonym sa...

Tittar ju in här lite då o då, tycker det är så kul med sånna här loppissidor ,-))
Vilken Härlig humor du svarar tillbaka med!!!,-)))
Tror nog peronen är en flitig besökare som blev stött!!!
Som såg hela sin VITA tillvaro raseras!
Fin sida har du ,-)
Eva

Pysselpalatset sa...

Ack ja, folk slutar aldrig att förvåna mig. Att överhuvudtaget komma på att i samma mening blanda världssvälten och lila kuddar. Det säger allt om den som skrev... intet om Dig.Att anonymt sänga ur sig förtal och osannigar är sååå fegt och leder intet till. Har nu bloggat i ett år och tycker att tonen i bland oss bloggare är ömsint och medmänsklig. Att vi kanske inte kommer med några lingvistiska, vetenskapliga och litterära underverk, är faktiskt såååå befriande. Vi är som vi är och stolta över våra hem och nära och kära... Det räcker gott... Nä.. sträck på Dig Hanna och fortsätt vara dig själv... Här finner vi plats i en blandad kompott av människor i olika situationer,i olika generationer och tankar. Så befriande och så härligt... Avundsjuka är och förblir ett sorgligt kapitel.
Kram jeanette

Liten Bod sa...

Ge de anonyma vad de tål! Man kan faktiskt bry sig både om världssvälten och inredning :) Synd att inte alla förstår den positiva anda som genomsyrar "vår värld"! Om jag inte gillar något, är det ju enklare att vara tyst... Dina bilder var de vackraste du lagt ut, så det så! Kram, Tina

MODERN COUNTRY sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MODERN COUNTRY sa...

Hei Hanna,

Jeg kom inn i din blogg av en tilfeldighet og havnet i ditt innlegg og snurriga funderinger. Jeg holder sånn med deg!!! Takk for dine tanker! Utropstegnene kan ikke være for mange akkurat her.

For jeg synes denne Hvite trenden har gått for langt...og for lenge! Sånn går det når en ting blir for overeksponert, da trøttnar man på alt sammen. Det blir ikke spesiellt lenger. Heller ike personlig. Jeg er så lei selv at jeg nesten spydde. Savner kontraster, mer varme og personlighet. Og har kanskje som deg og latt meg påvirke litt. Og det ligner ikke meg i det hele tatt, og la meg påvirke.

En annen ting som jeg også legger merke til at det blir fler og fler som bare skryter og gir lite av seg selv. Hvordan Inspirerer man da? Jeg blir iallefall ikke Inspirert, bare lei av alt som skal gi Status og gjør en mer populær.

Igjen takk for dine tanker, godt og høre at noen andre tenker likedan. Og tør dele dem :)


Varm hilsen
Aina

Ps: Din blogg er herlig; og ditt hjem likeså!

Lavendel & Romantik sa...

Tjenare tjejen!!!
Du är så härligt tuff i truten du, det gillar vi!
Vilka fina bilder du tagit, helt otroligt.....
Du skulle få fota när som helst hos mig men det vet du ju...
Kram på dig / Majsan
Ps. Jag ler än åt ditt inlägg :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Pst, skrev dig mail i går, hoppas du fick det...

Hanna sa...

Hallå Hanna!
Men vilken bula du hade på lilla Inez, tur att hon mår bra nu!

'kul' att du oxå fått äran att få en anonym kommentar :D
Tror jag har klarat mig hittills :P

Härliga bilder!!
Har ni byggt källartrapp än förresten...? (du sparade en av mina bilder för ett tag sen...)

Ha d gott!
Kram Hanna

SussiLibySweden sa...

Jag sitter här och småskrattar för mig själv och tycker du är helt underbar!!!...gillar din
rättframhet;-))...

Helt underbara vackra bilder att vila ögat på.

Hej från Anneli...SussiLi...

Bibban sa...

Jag gillar vitt, lila åxå. men man måste få välja det man vill tycker jag:)
Bibban

Blåbärs och smultronstället sa...

Inget att ta åt sig, vi bloggar om vad vi vill som har samma intresse...alla andra struntar jag i. Vi lever här och nu och vi vet att många människor har det svårt runt om i världen. Skriv vidare om vad du vill, klart att alla får ha sina egna stilar.
Kram Susanne

Annas skattkammare sa...

Haha, ja alltid finns det någon som måste skriva negativt, men skit i att läsa då! Det är ju ens egen blogg och man skriver om vad man vill..
Kepp on blogging a´la Hanna!
Kram /Anna

Lantliga drömmar sa...

Säger bara -strunta i såna där dumma anonyma kommentarer. En del människor måste bara få trampa på andra. Lägg ingen energi på den anonyma personen. Kramis Nilla

Ullis/Leva på landet sa...

Sitter bara och ler når jag läser ditt inlägg. Så skönt att du kan ha den inställningen. Ska du på marknaden i Falun i morgon? Lär nog blir blött och lerigt där men nog sjutton ska jag dit. Eller rättare sagt så måste bara maken dit så då måste jag ju offra mig:).

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Emma sa...

Haha, klockrent svar! Lustigt att de som kommenterar negativt oftast är anonyma - är det modigare än att stå för det man skriver i en blogg. Jaja, låt dem hållas med sitt så håller vi oss med vårt :o) Och du, jag tycker du har en fin-fin blogg! :o)

Hagbacken sa...

slösurfar....vill hem....NU...*suck*

Miss Baglady sa...

Ja men precis, bloggen har faktiskt tillfört mycekt. Jag har också fått bättre självkänsla tack vare bloggen. Det är helt sjukt vad mycket bra människor man kommer i kontakt med.

Dessutom har alla rätt att vara och säga vad de vill (särskilt i sin egen blogg) Även kommenterare har väl det. Men sen kan man undra hur folk orkar vara så negativa i kommentarer. Den du fick var ju ganska ljummen, mot vad vissa får utstå. Orka liksom.

You go girl, du är grym. Som alla andra najsiga bloggare där ute.

Karin Krut sa...

Självklart ska man ha den stil man själv vill och visst kan man bli lite entusiastisk ibland när det är något nytt man tycker är fint :) Jag har börjat införliva lite brunt och murrigt i mitt hem och du.. den ljusstaken, sälj den till mig istället.. den skulle passa brevid mina bruna gamla biblar ;)
Ha en skön helg och sköt om dig
Kram Karin

Karin Krut sa...

Jag glömde att säga att bilderna i kollaget är otroligt vackra.. kanske just för att dom inte bara är vita! :D
Kram igen

Violetta sa...

He-he...du høres ut som en dame med meninger, og det liker jeg! Godt at noen roper ut det mange tenker, men som vi er for feige til å si... Har selvfølgelig lagt meg som følger ;-)

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, ville bara välkomna dig till min gamla blogg på lite färska räkor och rosa bubbel! Sen är du och dina läsare hjärtligt välkomna in till min nya blogg!

Mari.

Hedera Helix sa...

Hittade just hit och det var en intressant reflektion du gjorde ang vitt/shabby. Jag har helt nyligen hittat "alla era" vita inredningsbloggar (det är inte meningen att dra alla över en kam, men många liknar ju varandra) och det är lätt att dras med, det är ju så fint, det är som "frasiga" inredningstidningar fast på datorn. Jag njuter verkligen av att läsa och titta och blir sittande länge...=) och så vill jag ju göra om hemma förstås...=) Men fick en tankeställare när jag läste ditt inlägg, just shabby passar nog inte hemma hos mig, även om jag har det rätt så "lantligt" om man nu kan säga så...med pärlspont, kökssoffa etc.
Och det är helt förståeligt att man tröttnar, jag tröttnar jämt och vill göra om, är inte det att va inredningsintresserad? Att man ständigt funderar och vill förändra. Sen att man inte kan förändra allt hela tiden är ju en annan sak!
Nu tror jag att jag skall läsa lite mer i din blogg! Ha det gott!

Unknown sa...

Hej!!! som min dotter sa när hon var liten - har man inget snällt att säga behöver man inget alls säga...lite klokt för att vara en liten tös...ha det gott/Catthie

The Secret Garden sa...

Halloj! Hittade till din sida mest av en slump, satt och kikade runt här och där. Är en nybörjare vad det gäller allt vad bloggande heter. Det finns ju såååå många vackra bloggar så att man nästan får "prestationsångest"...när man till slut får för sig att göra en egen! Men men, jag gör som jag alltid gjort, följer min egen väg. Även fast man ibland till och med måste försvara sin inredningsstil, ja just det, få kastat i ansiktet att det inte är bra nog. Det var därför jag blev så glad när jag läste ditt inlägg, äntligen någon som säger sin egen mening! :-)Kanske blev ett långt inlägg det här. Jag harläst lite på sidan, kikat, snyggt. Titta in hos mig om du vill.//The Secret Garden

Malmkakan sa...

Hej Hanna!
Usch va trött man blir på människor som har ork och energi att vara oförskämda i sina inlägg.
Jag har varit utsatt på min blogg, ganska frekvent, av en och samma person som la in märkliga, konstiga och ibland osmakliga inlägg. Jag gjorde en polisanmälan...det visade sig vara en nära bekant till oss...
Tråkigt men sant...
Tyvärr så är det visst ofta så...någon i ens närhet.

Kram, Cecilia

Malmkakan sa...

Hej Hanna!
Usch va trött man blir på människor som har ork och energi att vara oförskämda i sina inlägg.
Jag har varit utsatt på min blogg, ganska frekvent, av en och samma person som la in märkliga, konstiga och ibland osmakliga inlägg. Jag gjorde en polisanmälan...det visade sig vara en nära bekant till oss...
Tråkigt men sant...
Tyvärr så är det visst ofta så...någon i ens närhet.

Kram, Cecilia

Malmkakan sa...

Hej Hanna!
Usch va trött man blir på människor som har ork och energi att vara oförskämda i sina inlägg.
Jag har varit utsatt på min blogg, ganska frekvent, av en och samma person som la in märkliga, konstiga och ibland osmakliga inlägg. Jag gjorde en polisanmälan...det visade sig vara en nära bekant till oss...
Tråkigt men sant...
Tyvärr så är det visst ofta så...någon i ens närhet.

Kram, Cecilia

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Hanna!
Jag gillade ditt inlägg ang om att man lätt flyter med i det "vita inredningsträsket" och att alla ska ha lika. Gjorde faktiskt en kommentar om det igår i mitt senaste inlägg, hoppas du inte misstycker vännen.

Ha de bra! Kraam från en till med dålig självkänsla =)

Sanna sa...

You go girl! ;)
Kramar Sanna

Lotta-livets väv sa...

Vad ska man säja...att det finns folk till allt.....*fniss* och det kanske är det som är så bra, inte vet jag riktigt!
Tack Hanna för att du visar vad du tycker. Man kan hålla med, man kan låta bli att hålla med och man kan jämföra ett ynka blogginlägg med svältande barn! Ja, det finns gott om filurer i vår herres hage.
Kramar till dig!
/Lotta

me and alice sa...

Hej vännen!
Längtar efter ett inlägg hos dig!!!
kram susanne

Anonym sa...

Thank you, that was extremely valuable and interesting...I will be back again to read more on this topic.

Anonym sa...

Sweet web site, I had not noticed detstoragrahuset.blogspot.com earlier during my searches!
Keep up the excellent work!

Anonym sa...

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at detstoragrahuset.blogspot.com could post it.

Thanks,
William

Anonym sa...

Have you considered the fact that this might work another way? I am wondering if anyone else has come across something
similar in the past? Let me know your thoughts...

Anonym sa...

Greetings,

Thanks for sharing this link - but unfortunately it seems to be not working? Does anybody here at detstoragrahuset.blogspot.com have a mirror or another source?


Thanks,
James

Anonym sa...

[b][url=http://www.outletonlinestore.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] I am an proprietor of a white Lexus. About 50 % earlier 7 in June thirty, I drove to a avenue to do business. For the door of a company,I just stopped my vehicle, then I sensed the back of my motor vehicle may be knocked. Always check out seller opinions just before bidding for designer purses ahead of bidding considering the fact that not all designer handbags sellers incorporates a superior reputation. A different fantastic reference or resource is good outdated Google. Typing in affordable designer purses in double estimates will furthermore to finding you by far the most appropriate effects also return results from many producers this sort of as Gucci, Prada, Fendi and Louis Vuitton..

[b][url=http://www.louisvuittonwebsite.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] Each and every firm differs, and there are numerous extra options besides these couple. I recommend my consumers by no means to delegate responsibility for guaranteeing that key variables for achievement are claimed punctually as well as in the level of detail as well as format essential. It is equally essential to routinely examine essential functionality indicators with subordinates anxious to guarantee which the drivers get their constant focus.

[b][url=http://www.uggukwebsite.co.uk/]ugg uk sale[/url][/b] They use eggs to way of life the illness for use within the vaccinations. individuals do have allergic reactions to eggs and various elements made use of in vaccinations. But, the greater persons who vaccinate, the greater, therefore if you are not allergic you need to get them. Following all, in the event the look at has the exact exact same excellent in a 90 percent savings wouldn you intend to reveal that? The selection is as many as you naturally. One thing is real nevertheless. The large tech capabilities are perfect.
Sandra is in no way looking at reconciliation along with her adulterous ex, as well as their relationship will close in divorce like so many others. Jesse James was caught dishonest with a person lady and then several other females disclosed their affairs with him. It has made him eliminate his chance to get again along with his spouse..

[b][url=http://www.toplouisvuittonhandbags.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] a nationwide math levels of competition, is open up to 6th, seventh, and 8th quality pupils. Members are eligible to contend for school scholarships. The National Science Basis is a single widely recognized resource of scholarships for qualifying pupils. Eat your supper or possess a snack just before you arrive on the auditorium to the dwell occasion. This sort of cultural outing is not as casual as going to see a movie. Being silent and holding your eyes and ears trained on what on earth is going on facing you is precisely what matters probably the most.

[b][url=http://www.uggsoutletshopus.com/]uggs outlet[/url][/b] Initial Woman Michelle Obama can typically be viewed using a purse. A blue Reed Krakoff tote can be a favorite. What could a first lady-with Top secret Assistance only some measures behind-possibly really need to preserve so close? (A lipstick? 1st women don't put on lipstick in general public.) The purse is a component of being regular-a way of remaining real in the bubble..

Anonym sa...

[url=http://biaxin-buy.webs.com/]biaxin 500 mg
[/url] clarithromycin purchase online
buy clarithromycin online uk
clarithromycin 250 mg

Anonym sa...

[url=http://rebetol-online.webs.com/]rebetol buy online
[/url] rebetol 100 mg
rebetol
rebetol online

Anonym sa...

[url=http://casodex-bicalutamide.webs.com/]order Casodex
[/url] Bypro
Biprosta
Bicatlon

Anonym sa...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]can i buy methylprednisolone
[/url] methylprednisolone pak
medrol dosepak adverse effects
solu medrol for sciatica

Anonym sa...

I am not sure where you are getting your information, but good topic.
I needs to spend some time learning much more or understanding more.

Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.


Feel free to surf to my page ... ロレックス偽物