05 september 2008

Äntligen!

Hej hopp!

Ja, då sitter jag äntligen här i soffan i vardagsrummet med en ny härlig dator!

Japp, i förrgår blev det affärer gjorda.
Igår kväll kom den igång, och nu tycker jag mig ha tränat tillräckligt för att testa om den duger till att göra inlägg på.
Lite knepigt är det allt med tangentbordet och den där rutan som är istället för musen (hoppas att ni förstår mina datatermer!). Så ha överseende med eventuella fel som kanske dyker upp!
Igår kväll råkade jag t.ex publicera ett testinlägg. Det blev lite stressigt att få bort det, och kanske var det någon som hann se det? Händer det igen så vet ni varför...


Jag önskar er alla en riktigt fin helg, med allt vad det kan innebära för er.

Vi hoppas att vi slipper regn imorgon bitti, så vi kan åka iväg hela familjen på DAK-marknaden i Falun. En rolig händelse för entusiaster av gamla saker, allt från bilar till porslin. Fast ofta till rejäla överpriser. Tyvärr.

Sköt om er!

Kram Hanna

P.s Det blev förresten en Acer (Aspire 7720G) 17", om det är någon som undrar över det!

34 kommentarer:

Från A till O med Jenny sa...

När du haft dator ett tag så kommer du att gilla plattan bättre än andra "möss". Jag brukar sitta och röra på bordet framför tangetbordet på en stationär data och undra varför musen inte rör sig. *ler*
Ha det gott kram

Jenny Oak Fae sa...

Det är alltså alkisar som sitter och dricker mitt på dan...sorgligt beteende...minst sagt,synd att de inte inser att de kastar bort sina liv...Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig när du får ovälkommet besök av dem..!

VACKRA bilder du visar!

: )

Kram & ha en trevlig helg!

/Jenny

<3

Glitter och Marsipan sa...

Ja,den där lilla plattan är lite ovan till börja med,men sen kommer du inte att vilja ha något annat.
Fast jag har också publicerat halva inlägg i början.
Vad trevligt att du har nya kompisar vid din loppis(ha),så du inte känner dej ensam.
Ha en trevlig helg
kram Anette

Stämningsfullt sa...

Hej!
Roligt att du äntligen fått den nya datorn! Jag skulle också vilja ha en ny, liten som inte tar så stor plats. Dessutom kan man ju alltid ta med sig en liten om man vill...
Fina saker du visar! finns de på loppisen?
ha en bra dag!
Kram.

Viola sa...

Hej Hanna, vad härligt med en ny dator, har ju läst flera gånger om det stora åbäket som du beskrivit. Ha en riktig härlig utflykt med familjen, puss och kram VIOLAN

MiaMaria sa...

Hej!

Men så trevligt med ny dator...

Ja, tänk att ibland så drar man på saker som ska göras och enannan dag så vips så är de klara......

HA´en sköner helg!
MiaMaria

Ann-Catrin sa...

Hallå där Hanna!

härligt med ny dator. men jag tycker det är lite knepigt utan mus..koppla in en trådlös vetja.. det har jag gjort... är inte bra utan den!!

kan tänk mig att du får besök där i din loppisbutik..ni är ju så nära grannar.. ofta är de ju väldigt oförargloga..men kan bli lite påfrestande ibland när de aldrig går""

Hur går affärerna??
Vad är lättast att sälja?

Ni har ju så mycket fint så man blir tokig!!''

ha en fin helg och lycka till på marknaden.. låter så kul!!''


kraam A-C

Solsjö - Under en vind sa...

Vad skoj med en ny dator!!! Förstår att det är svårt att slita sig från den....

Så många fina bilder, beundrar dig som hittar så många godsaker hela tiden!

Ha en skön helg, kramar!

Dalatorpet sa...

Skönt med ett arbetsverktyg man gillar :-) Härliga bilder från loppisen, vi kanske se i morgon då :-)

Anonym sa...

Härligt med en ny dator, men det där med plattan är jättejobbigt tycker jag. Jag skaffade mig en mus till min bärbara dator illa kvickt då jag höll på att bli galen på pekplattan. Nu kan jag inte leva utan min bärbara dator med trådlöst bredband, jag har den t o m i badkaret... Fast där blir det inget bloggande utan tv tittande!

Ullis/Leva på landet sa...

Viken lyckost du är! Vill också ha en egen bärbar dator. Vet bara inte hur jag ska övertala mannen. Så fina bilder. Du kan vara lugn. Kommer vi till loppisen vet vi ju hur det ligger till med alla dina karlar, *s*. Ska också på DAK-marknaden i morgon. Gubben ska ha bildelar, och jag fördriver ju gärna dagen med att gå runt. Vi får väl se om det blir något fynd eller mest titt.

Ha en riktigt skön helg!
Kram Ullis

Annas skattkammare sa...

Härligt att få fixa lite, jag är VERKLIGEN en sån jag med, när jag väl TAR TAG i saker så blir det massor gjort, men däremellan hinner jag ingenting. Vilka fina saker du har på din loppis.. Men dina besök från pizzerian, de låter inget vidare.. Ha en trevlig helg! Kram /Anna

Millygarden sa...

Grattis till nya datorn! Det kommer med lite träning!! man är altid lite ringrostig när man får nya prylar att handskas med..fniss.
DAK-marknad vad är det? låter spännade!

Trevlig helg!
kram Marina

Veronica sa...

JAG VILL OXÅ!!! Ha en ny dator alltså, inte träffa den typen av karlar, de har jag nog av när jag går till affären på min rast. (Bolaget ligger vägg i vägg.) Det ser ut att gå bra med inläggen nu i alla fall!!!

Kram Veronica

Anonym sa...

Hejsan Hanna!

Här kommer en kommentar från en annan Hanna:) Har följt din blogg ett tag men aldrig lämnat nån kommentar så det är väl på tiden att ja gör det. Du är en otroligt inspirerande person! Att du hinner med allt du gör och dessutom gör det så bra. Fin blogg, fint hus och gulliga ungar=) Har varit till Loppiset en gång men då va du inte där, pratade dock en stund med din mor och kom fram till att världen är liten. Då va förresten dom där "trevliga" herrarna från pizzerian också på besök.. Han hade mycket att säga om kvinnor osv då också *s* Hoppas ni får så trevligt och gör några fynd på DAK. Mvh Hanna i Gustafs

Skatan sa...

Kul med ny dator! Tänk att teknik är så kittlande roligt ändå...fast, jag brukar hävda att jag inte går igång på teknikprylar! Jag använder personligen hellre mus än diverse touchspads och liknande. Tycker de är bängliga....

Trevlig helg och kram!

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära vän!!

Vad härligt det låter när du beskriver hur du gått på där i din lilla butik full av energi. Jag blir ju nyfiken... vad var det för massa du fick gjort?!

Härligt med ny dator också. Själv är jag lyckligt lottad med både en stationär och en bärbar som sagt. Blir ändå mest att jag sätter mig här i "skrubben" för det känns som om jag får vara mest ifred här... med understrykning på MEST...

Ikväll har vi varit på lite kräftskiva hos ett par kompisar som vi inte träffat på mycket länge. Kände INTE alls för det. Men vi kom dit och hade så himla trevligt!! Kom inte hem förrän nu 22.30... barnen stört-trötta. Nu kommer jag leva på detta i flera veckor!

Kram Jenny

Husbilsresan sa...

Grattis till nyförvärvet!Jag fixade inte att vara utan mus,så jag köpte en till min bärbara dator. Stackars dej som fick så otrevligt främmande på loppisen....är det bara "slödder" som går på den oizzerian?
Jättefina bilder från butiken.
Hoppas verkligen på fint väder....och att ni får en trevlig dag på DAK-marknaden i morrn =)
HA en trevlig helg i övrigt också!
Kram/Gunn

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Hanna i Gustafs!

Stort tack för din kommentar, så himla gulligt!!!
Så roligt att du gillar det jag gör!

Också roligt att du varit på våran loppis, men mindre lyckat att du träffat på karln från pizzerian...
Du är så välkommen tillbaka dit, så kanske jag kan få en chans att förstå vad du menar med att världen är liten. nyfiken i en strut som man är... ;)

Önskar dig en fin helg!
Kram Hanna

Gårdsromantik sa...

Men så jobbigt med de där besökarna.
Det är ju inte samtalsterapi du har...
Hoppas du har många andra trevliga kunder också!

Kram Maud

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vad härligt att du har fått en fungerade data..

fin fina bilder från din butik..

fy va jonbbit med fyllegubbarna..inte kul att få besök av dem..

ha det så gott.
kram anna

Ann-Charlotte sa...

Ja jag håller med dig fy för fyllgubbar. Dom håller sig ofta på avstånd annars släpper jag ut våra 3 monster till hundar. Jag hatar verkligen när folk inte vet vart gränsen går. Jätte fina saker du har lagt ut. Hade jag vetat att det skulle bli loppis så hade jag varit lite host host sjuk igår ;0)

Kramisar!
Ann-Charlotte

Dalatorpet sa...

Ja du det vet jag inte riktigt... vi vill göra en hel del av förarbetet innan därför har vi börjat ta fram en ritning utan inplanerad start :-) tror inte vi kommer idag, hoppas du kan hålla fingrarna i styr :-)

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Grattis till den nya datorn, en sån står högt på min önskelista oxå fast jag skulle nog köpa till en mus oxå för tycker det går bättre men det är väl en tränings- och vanesak kan jag tänka mig...Fina bilder du visar. Har du några gamla trådrullar till salu i din loppis? (vet att jag frågat tidigare men är lite tjatig av mig hi hi)
Ha en bra helg//Marie

Sara sa...

Vad roligt med en ny dator, jag har också en Acer. De är jättebra.
Kram Sara

Grodmamman sa...

Nu ska jag börja spara till en egen dator! Blir så avundsjuk på alla er som har en egen bärbar. Bra också att få tips på bra, bärbara datorer.
Kram

Anonym sa...

Beautiful blog ! Have a nice week end !

Inspiration i vitt sa...

ååå vad vacker din stolta gipsfigur var i förra inlägget, så himla vacker.
Lycka till med din nya dator, du vänjer dig säkert snart.
Kram/Ingela.

White Season sa...

Hej Hanna, Så mycket fint du kommer över, förstår inte vad det är för magiskt med en del...själv så finns det inga bra loppisar eller utflyktsmål här i min omgivning...men jag får glädjas med er som hittar fina saker... Underbara bilder, och vad kul med en ny dator, vi fick ju också en ny nu när våran efter ett par år la av, skönt med trådlös så man kan sitta lite mer bekvämt i soffan eller i någon fåtölj :-)
Kram och ha en skön söndag! Malin

me and alice sa...

Hej Hanna!
Grattis till nya datorn!!!En sån skulle jag också vilja ha!!!
Irriterande att pizzafolket alltid ska komma drällandes... Är det inte blomtjuvstanter så är det fyllegubbar. Du får skriva en skylt! Blomtjuvar och fyllgubbar undanbedes!! *fniss*
Hoppas du gör en massa roliga fynd på marknaden...
kran Susanne

Lillstuga sa...

Härliga tjej!
Åh vad jag blir glad när jag läser dina inlägg!! Du får då verkligen till det!
Sa i alla fall i morse till Erik att jag ska åka till Borlänge på torsdag och gå på loppis, så på torsdag får du hålla utkik efter en något tunnhårig falutjej, hihi (senaste inlägget på min blogg förklarar hårlösheten)
Kramar Anna i Falun

NICOLINAS BONING sa...

Jaså...ny dator OCH besök från pizzerian igen...fniss...;-)
Kan det bli så mycket bättre här i livet?!
Nä,jag bara retas lite grann!!!
Tänk om dom som inte har vett att uppföra sig när dom har fått i sig det som inte är riktigt nyttigt kunde se sig själva när dom är nyktra...undrar om dom inte skulle skämmas då iaf...hmmm...eller oxå är dom så blasé så dom fattar ingenting av vanligt folkvett!!!
Visst är det skönt när det bara ramlar över den här energin som gör att så mycket blir färdigt och klart:-)
Kramar/Birgitta

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Du har onekligen en del...hmmm...intressanta "kunder". Men du ska nog inte vara orolig för att de riktiga kunderna får några konstiga tankar. Dem har ändå fullt upp med att kolla på allt fint ni har!!! :-)

Tänkte också passa på och berätta att du har en utmärkelse att hämta hos mig. Tack för all inspiration och allt du skriver om här på bloggen!
//Jill.

Anneli sa...

Hej!
Det där lät inte så himla roligt...kan vara rätt så besvärligt att bli av med så´na när det vill sig riktigt illa...
Ska bli spännande och följa dig och ditt företag, vilken form den nu än kommer att ta fram över...kul att du vågar satsa!!
Kram