20 februari 2009

Jag tackar er med en utlottning från IDe´A!Åh, tusen tack Alla Ni, för Era fina kommentarer.
Jag blir alldeles överväldigad.


Skönt att höra att jag inte är ensam i mitt tänkande. Trist för er förstås, men visst känns det lite bättre när man inte är ensam?
Ni duger mer än väl, precis som ni är. Och någon gång hoppas jag kunna känna detsamma om mig själv också. Det tåls ju att jobba på.

Som jag skrev så kommer jag att fortsätta blogga.
Det där med paus eller att sluta är sådana tankar som poppar upp ibland, men det finns mer positivt än negativt i min bloggvärld, så jag blir kvar. Men med mindre press på mig själv. Ja, försöka går ju. Jag är ju trots allt väldigt självkritisk.

Och det där med besöksräknaren, ja, det är ju faktiskt något som jag inte vill vara utan. MEN, ibland kan jag (och kanske fler med mig?)titta lite för mycket på den, och tänka att "nej, nu är jag dålig", om den inte räknar lika högt "som vanligt"...
Och då är jag inne på fel spår, tycker jag.


Men idag hoppas jag dock på att höja siffrorna lite. ;) Hycklare som jag är!


Den supersöta butiken IDe´A, som ligger i Romme här i Borlänge, har sponsrat en liten utlottning här på bloggen!


En person vinner en söt blompinne, en lavendeldoftande fransk tvål samt den oerhört söta lilla vingljusstaken.

IDeÁ har ju som jag nämnt tidigare, även en hemsida där ni kan beställa saker.
Adressen dit är www.ide-a.se.
Men om ni bor i närheten, eller har vägarna förbi Borlänge, ja då tycker jag absolut att ni ska svänga förbi Rommevägen där de finns.


Butiken är fylld med underbara saker för hemmet, i en härlig blandning av gammal och nytt, och även gammalt som blivit nytt... En helt underbar butik, precis i min smak. Och Anne som har butiken, är hur gullig som helst!


Blompinnen är så gullig, har skaffat mig ett par stycken själv också.


Dessutom så passar de sååå bra ihop med min väggljusstake som jag fick när jag fyllde år. Även den kan hittas inne på IDe´A! Båda från House doctor.


Ljusstaken med vingar är väl också för söt?!
Som ni kanske minns så har jag även en sådan själv! Man kan väl inte lotta ut saker, utan att köpa samma till sig själv heller?! Då kan man ju bli avundsjuk på vinnaren... ;)


Så jag behöver kanske inte nämna att jag även har en likadan tvål?
Den luktar ljuvligt ska ni veta... Inne på IDe´A finns det många fler härliga franska tvålar, med olika dofter. Mmmm... Härliga tvålar kan man ju bli beroende av att sniffa på!

Om ni vill vara med i denna utlottning, så vill jag att ni länkar till utlottningen med en av bilderna ovan, och då även skriver att priset kommer från IDe´A i Borlänge, samt lämnar en kommentar till DETTA inlägg.
Har ni ingen egen blogg så får ni berätta för tre vänner om min utlottning av IDe´As fina saker, och även skriva en rad här!

Utlottningen är öppen fram till torsdagen den 26:e februari, kl.20.00.

Lycka till Alla, och TACK för att ni är så härliga och stöttande!


Ha en skön helg,
så hörs vi när vi hörs!

Kraaam Hanna112 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med och tävla om så fina priser!!
Har självklart länkat också :)
Ha en bra helg.
Kram!!

Zarah sa...

Jag vill så himla, himla gärna vara med och tävla! :D
Länkat har jag såklart gjort - och den länken ser du här

:D

Hemmalycka sa...

Åhh vilka söta saker. Jag vill vara med och länkar givetvis.
Kram Åsa

Viola sa...

DÅ ska jag bidra till att höja besökarantalet idag då..fniss...kloka ord Hanna, har inte varit inne på ett tag, men är nu hemkommen från SPanien igen, men du måste ju in till mig och ta lott oxå...ha en skön helg och så hoppas jag på tur, kram

Anonym sa...

Hej! På tal om räknare..jag är en som läser bloggar 3-4 ggr/vecka, ibland en kort stund...och ibland kan jag drömma mig bort hos er bloggare i flera timmar...huuu. (Men skönt när disk o tvätt ropar på en, då är det bara att hänga upp "Stör ej,jag bloggar-skylten" Se där! Ett tips till er skyltmålare, en sådan vill jag ha!)
Jag är faktiskt alltid inne på din blogg då. Du visar fina enklla inredtips, och så är jag galen i loppisfynd och det visa du ofta. Sedan skriver du tänkvärda sanningar om hur vi ibland resonerar och tänker...vare sig vi vill eller ej. Och du "har mage" att avslöja dem. Jag kallar det att bjuda på sig själv, i både nöd och lust. Vissa verkar detta inte passa men datorn har liksom andra apparater en av-knapp. Passar det ej så bye-bye...Och du har hittills inte visat på att du inte gillar andras synpunkter utan bara om det framförs på ett "elakt" sätt. Fortsätt som du gör, om och så länge du känner lust. Jag tycker jättebra om din blogg!
MVH Nellie
PS Jag vill ju så klart också vara med och hoppas på tur i din utlottning. Känner en i Borlänge och en strax utanför...och en i Gagnef (det är väl nära nog?). De får ett mail om fina butiken IdeÁ!DS.

Skatan sa...

Hej igen :)

Jag vill gärna vara med i utlottningen!!

Trevlig helg.

kram.

Hagbacken sa...

Klart jag är med, ska fixa länk NU....

Kram!

Anonym sa...

Hej igen Hanna! Läste alldeles nyss ditt förra inlägg. Blir i lite fel ordning ibland! När jag läste om ditt stök i hemmet, oklara projekt osv så kom en kanske knäpp tanke upp i huvudet som jag ville tipsa om innan jag hinner ångra mig. Ni bloggare skriver ibland om bloggträffar och flera av er nämner faktiskt ofta om projekt som går alltför långsamt och om era målbilder. Har ni tänkt på att kombinera en bloggträff med en arbetsinsats hos någon av er, där ni hjälps åt att måla, möblera och inreda ett rum tex. Jag kan tänka mig att det finns mkt att snacka om under tiden + lite god mat/fika. Nästa gång är man hos ngn annan och fixar. (Samtidigt kan det även vara härligt att klara av något helt själv också, fast det gör man ju ofta ändå???)Jag och en vän brukar göra så här ibland när det ska storstädas eller rensas ut på vinden el i källare o garderober hos ngn av oss. Vi har på lite skön musik, sjunger o skrålar, skrattar och pratar om allvarliga saker också...samtidigt som vi städar och grejar. Ujjj långt inlägg igen! MVH Nellie

Sofie sa...

Hej där, hemmamammatankarna existerar även här! Kände så igen vartenda ord du skrev.. men min goa vän brukar säga att det är så det är i ett hem!
Deltar gärna i din tävling, länkar självklart!
Kram o trevlig helg!
Sofie

Mollymera sa...

Hejsan!! Jag är inne och tittar och njuter av din blogg många av dagarna i veckan. Häromdagen fick jag hämta sonen på 10 år, jag ville visa den fina masken som din dotter gjort. Sonen håller på med ett T i träslöjden, vem har önskat det tro, jag, och det har han såklart berättat för slöjdläraren.
Goa ungar!!
Jag är såklart gärna med i tävlingen.
Mångar kramar till dig
// C

Heidi sa...

Hej
Jag vill också vara med i din tävling.Har redan länkat.

Jag tycker ju att du är jätte duktig på bloggen och inredning m.m.
Jag som är så ny med blogg tycker ju att ni erfarna är sååå bra. Vågar knappt visa några bilder hemifrån... men jag lär mig.
Jag hoppas att du forsätter att vara precis som den du är.Det är ju därför vi återkommer och vill läsa mer.
Varma kramar Heidi
www.huldizvitadrom.blogspot.com

Liten Bod sa...

Hej Hanna! Nu får du vara lite snäll mot dig själv! Jag förstår precis hur det känns, men dina saker/bilder är underbara! Nuförtiden försöker jag tänka på att jag aldrig skulle vara så taskig mot någon annan som jag är mot mig själv :) Det hjälper lite faktiskt. Ge dig själv en inre kram! Kram, Tina

LillaLiten sa...

Klart man vill vara med å öka på besöksantalet;-) Ja tävla oxå om dina fina priser. Har länkat på min tävlingsblogg; http://segtsomkolatavlar.blogspot.com/2009/02/tavling-26-feb_20.html
Ha en bra kväll å sov gott
//Laura

Lisa Marklund sa...

Finfina priser :-) jag é med och tävlar.
Hmm det där tipset om bloggträff som Nellie skrivit var itne tokigt alls..
och jag länkar såklart
Kram Lisa

Zizzi sa...

Underbara saker på en underbar blogg! :-)
Jag är själklart med och tar chansen att få hem finfina saker och länkar bland sidoelementen i min blogg!
Kram cissi

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej där!
Kan ju bara inte låta bli att vara med i denna rara utlottning..trots att jag själv hoppar över att ha egna inne hos mig.
Alltid kul att prova lyckan =)
Länkar med en bild.

Trevlig Helg!
Kramis från Benita

Anonym sa...

Underbara saker! Den lilla ljusstaken med vingar är sååå söt. Har mailat tre kompisar.

abackman66 at hotmail punkt com

Anonym sa...

Hoppas att alla snälla kommentarer här inne kan muntra upp dig! För du HAR ju en jättefin blogg med jättefina bilder. Du får kanske skriva ut kommentarerna och läsa dem nästa gång du börjar tvivla på det?

PS. Vill ockss vara med i utlottningen. Och jag länkar så ökar det kanske läsarantalet också?

http://evamar.blogg.se/2009/february/ljusstake-mm-26-februari.html

Anonym sa...

Fin blogg och fina priser :-)
Klart jag vill vara med och tävla!

Har länkat: http://mumandme.blogg.se/2009/february/sot-blompinne-mm-avslutas-262-kl-2000.html

sockergryn och hemlikheter sa...

Så fina priser! Länkar på en gång!
Ha en fin helg!
Helena

Villa Carl Larsson sa...

Hej! Det var en väldigt fin tävling som jag inte vill missa. Jag vill gärna vara med och länkar från min blogg samt även skriver att priset kommer från IDe´A :)

Kram Josefin

Willewira sa...

Hej vännen!

Klart jag vill vara med och tävla. Jättefina saker! Ska gå in och kolla i butiken på en gång!

Har också länkat...

Ha en skön helg!
Kram
Willewira

Lyckofröken sa...

Jag är jättegärna med i din tävling med de fina vinsterna!
Kram A

Fru Bes Blogg sa...

jag vill vara med!!

/Fina

Fru Bes Blogg sa...

jag vill vara med!!

/Fina

Mamma S sa...

Åh självklart vill jag vara med i utlottngen. Jag har ingen egen blogg (ännu) men jag ska berätta för alla jag känner om utlottningen.

laake_85@yahoo.com

//Linda sa...

Jag vill också gärna vara med :)
http://detstoragrahuset.blogspot.com/2009/02/jag-tackar-er-med-en-utlottning-fran.html

alegni sa...

så ska det låta!
jag är gärna med o tävlar o har länkat!
kram
ingela

Husbilsresan sa...

Jajjamensan...klart jag vill vara med och tävla.Tänk att jag inte har kommit till den butiken än,fast jag är i Borlänge så ofta.Jag vet att jag letade efter den en gång...men visste inte var den låg...men jag ska ta och förska igen....SNART!
Nu ska jag länka hit inne hos mej....och sen ska jag sätta mej och hålla tummarna...ända till torsdag=)
Ha en skön lördag!
Kram/Gunn

Lilla huset på prärien sa...

Vad schysst att bli sponsrad med så fina vinster :) Själv tänker jag nog vänta till någon av dina fina utlottningar av sjalar :) Vill ju inte "slösa" på turen vettu *ler* Jag önskar alla andra lycka till!!

Vad gör du idag? Loppistur kanske? Inte här... inga vinterdäck på bilen :(

Kram Jenny

Millygarden sa...

Hej Hanna,
Det första som slår mig när jag läser ditt förra inlägg är att du är en perfekt författare! När man börjar läsa det du skriver försvinner man in i dina tankar och känner med dig...du fångar ens intresse och man vill läsa mer och mer av dig! Du är jättebra på många sett fast inte bara du även jag har svårt att se sina bra sidor utan istället fokuserar vi på dom dåliga! Tror inte att det är så många av oss bloggare med småbarn som klarar att hålla det fint för jämnan...hos oss är det mest ett kaos och så får jag nått ryck och röjer.... Idag har jag kört bilen full med prylar som jag tycker är daggs att de får bli någon annans och istället fick det följa med några andra braiga saker hem! Hm.....behövde jag dom!!!

Ps...vill gärna vara med och tävla och länkar till dig!

Stor kram till dig Hanna!
/Marina

Anonym sa...

jag vill vara med. har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/february/blompinne-ljusstake-tval.html

Lönnen 13 sa...

Hej!Vill gärna vara med i tävlingen,hoppas att jag har samma tur som mina tjejer som just nu tävlar i ishallen i just Borlänge.Föräldrar fick inte följa med, annars hade man ju fått sig lite shopping på IDe'A kanske?
Kram Anneli

Lönnen 13 sa...

Hoppsan, glömde tala om att självklart har jag länkat med bild.
Anneli

Britt sa...

Hej!
Vilka underbara vinster! Jag vill jättegärna ha ljusstaken med vingar, den var helt underbar!

Jag länkar.

Kram Britt

Hanna sa...

Hej Hanna!
Läste ditt förra inlägg nu...känner igen mig i det du berättar, så du är inte ensam..såg att du fått en himla massa kommentarer på det, så vi är väl en hel arme som känner ungefär så :P

Jag är gärna med i din utlottning, länkar från min blogg!

Ha en skön helg!
Kram Hanna

Anonym sa...

Jag är också med och tävlar, länkar också. Jag har inte hängt med riktigt här hos dej på senaste, läste nu ditt förra inlägg och ååå vad jag känner igen mej. Med alla projekt som bara står och väntar, tiden som inte räcker till och en ständig känsla av att.. jaa inte räcka till.. Och dåligt samvete. Och då har jag "bara" ETT barn. Du har fyra stycken, plus ett vackert hem. I alla fall det vi får se, och det är ju en hel del. Sen att du har hörn eller vrår, eller rum som inte är perfekta säger ju bara att du är människa.
Jag tror inte du förlorar läsare på att skriva som du gör, snarare tvärtom.
Vet du va min mormor sa till mej en gång? "Du blir ju bara fulare och fulare för varje gång man ser dej!" Visserligen var det här under en period då jag testade lite olika stilar, klippte mej och färgade håret ofta. Men ändå. Det jag vill säga med det är bara att man kan inte bry sej så mycket vad andra tycker och tänker för då blir man knäckt. Visserligen bryr jag mej också för mycket om sånt, men jag jobbar på det.

Jaja nu har jag skrivit en halv roman här, men du engagerar ju. Kram på dej Hanna!

Interiörboden sa...

Hej!

Vilken underbar tävling!!
Självklart vill jag vara med i den.
HELT FANTASTISKA PRISER!!!! :)
Jätte fina...
Vill ha allt.... :)

Och jag länkar såklart från min blogg!

Ha en jätte bra helg.
Kram Sandra

Anonym sa...

Besöksräknaren snurrar nog fort just nu, men den skall du nog inte tänka för mycket på. Det skall ju inte bli en press att blogga. Det skall man göra för att det är roligt.
Ha en skön helg....kram Mia

Annas skattkammare sa...

Åhh vilka underbara saker!! Jag är med och håller tummarna förstås.. =)
Kram /Anna

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Hanna!

Först vill jag tacka jätte mycket för de tänkvärda ord du skrev i ditt förra inlägg. du ska veta att så känner nog de flesta bloggare emellan åt. Jag har också 4 barn varav ett hemma. Dessutom har vi drivit flera företag i flera år så jag vet hur kaosartat en dag kan vara. När jag hittade till bloggvärlden kändes det så

underbart. Tänk att så många delade mitt intresse och hittade till mig. Jag har flera gånger känt att jag är så "liten" i bloggvärden och därför känt mig uppgiven. Men i nästa sekund känner jag glädjen över allt det den ger mig. Du ska sträcka på dig vännen och känna dig stolt över vad du bjuder på. Känn inga prestationskrav utan bjud på det du tycker är roligt. När jag sen tittade på din besöksräknare häpnade jag. Du är ju STOR och jag är pytteliten.
Nu till en annan märklig sak. Hittade hit via en slump. När jag läser om dig så känner jag instinktivt att jag bloggat med dig tidigare. Kollar i mina bokmärken och hittar dig där :) Nu lägger jag in dig på bloggkoll så jag inte tappar bort dig igen :)
Självklart är jag med i din tävling och länkar.

Många kramar och på återseende :)

Viveka

Villa nöystu sa...

Hej, jag vill jättegärna vara med i din tävling med de fina priserna och jag länkar från min blogg.

Jag höll på att svimma när jag läste ditt förra inlägg, du som har en sådan underbar blogg som jag bara kan drömma om... jag är en färsk bloggare med en besöksräknare på ca 930 idag. Att även en "superbloggare" som du tvivlar ibland ger allting en mänsklig touch för mig. Tack för att du delar med dig av det.

Det kan inte och ska inte vara annat än kaos i ett hem där det bor barn. SKa de inte få röra sig??? Hos mig är det totalt kaos mellan kl 9-21 (då lägger sig min 3-åring). Otroligt hur en sån liten kan bringa sådan stor oreda... nå, kanske det inte bara är han- hans mamma är inte nog så dålig heller på att "dra fram" allehanda saker...
Jag tycker iaf att du är jättebra!

Kramar från Petra (som precis hittat hit och som hunnit kolla runt en del)

Bralliz sa...

HEj Hanna! jag är med i tävlingen och länkar!!!
Kraaaam Alice

Anonym sa...

Jag är med och tävlar och har länkat till både dig och Ide-A här

http://molnboanna.blogg.se/2009/february/vinn-blompinne-vingljusstake-och-tval.html

info@annakarlsson.se

C De-sign sa...

Hej Hanna
Jag läste ditt förra inlägg.... och ja, jag kan förstå att du kan känna dig så. MEN du ska veta att jag blir glad över ditt beslut att fortsätta ...att du är du....och att inte känna att man MÅSTE vara och ha det på ett visst sätt! KREATIV RÖRA.....med LIV och en massa lyckliga barn och vuxna är väl underbart!!!! Jag gillar att besöka dig och få dina kommentarer!!!! Nu vill jag vara med och tävla....och länkar också...du jag har en liten utlottning inne hos mig! Välkommen in att deltaga och STOR VARM TRÖSTE KRAM!!! Vi duger bra precis som vi är...( jag ska också tänka på det! ) fr C

Malin sa...

Jag vill gärna tävla om de fina priserna jag har länkat i min blogg http://glitterochstjarnljus.blogspot.com/2009/02/idea.html

Fröken Eko sa...

Hejsan!

Vill gärna vara med i tävlingen!
Har länkat hit i högerspalten på min blogg :)

/F

Ullis/Leva på landet sa...

Men så fina saker du lottar ut Hanna. Vilken tur att jag ska till Borlänge i veckan, då bara måste jag dit. Just den ljusstaken måste jag bara ha. Sa det till maken precis att vi skulle åka di, svarte blev VA, vad ska du dit och göra?. Karlar säger jag bara. LÄnkar ju så klart också. Hoppas att du mår bättre och att allt rullar på som vanligt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hej! Som jag sagt till dej innan,skit i vad folk tycker,det finns så många puckon,jag som känner dig älskar ditt personliga sätt att skriva. Jag tycker det är tusen ggr charmigare att läsa om ditt ärliga sätt att framföra saker på än att se ett kort på en "perfekt" blomma el liknande. Jag blir glad när jag besöker din blogg,för det känns nära,trots 50 mil..kram på dig min vän

Hulda sa...

Åh vilka söta saker, jag vill gärna vara med och tävla.

JAG... sa...

Vilka underbar saker som du lottar ut, jag vill självklart vara med och tävla och har lagt ett inlägg på min blogg!!

Ha en fortsatt härlig helg och njut av alla snö som fallit!!Kram Louise

kullervilla sa...

Mysiga saker du lottar ut, vill gärna vara med. Hoppas på tur:=))
kramiz//kullervilla.tradgardsblogg.com

Kära Hem sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen av de underbara sakerna..

Hoppas att allt blev rätt - första inlägget för mig... :) Men jag har lyckats länkat! Tjoho!

Therese sa...

Jag är med i din fina tävling och har länkat och tipsat om din tävling i mitt senaste inlägg

http://lurans.blogg.se/2009/february/shopping-palt-och-tavlingar.html

Fortsatt trevlig söndag,

Snöiga kramar från Therese

Anonym sa...

Hejsan
Jag skulle vilja vara med i utlottningen. Tyckte att ljusstaken med vingar var jätte fin.

Ha en mysig dag.
//Jennie

jennieekblom@hotmail.com

Anonym sa...

Hej

vilka fina saker.. har länkat i min blogg.

hälsningar Ida

idalotta@gmail.com

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen ville kika in och önska en mysig helg har missat att du har en tävling på gång givetvis vill jag vara med. Vilken underbar vingljusstake. Kram från mig Tess

Hjärtat Mitt sa...

Vilken ljuvlig ljusstake med vingar!
Den bara måste jag vara med och tävla om :)
Jag har länkat till dig.
Och du....jag har ett helt garage fullt av saker,och ett helt hus som behöver fixas till, någon gång....
Helst skulle jag vilja smälla av en bomb med färg över hela huset, hihihi
Tänk så praktiskt det skulle vara.

Kram Mari i Marieholm

Märta sa...

Vilka söta och fina saker. Jag vill vara med och länkar givetvis.

Daniela sa...

Vilka helt underbart söta priser! jag vill också vara med och tävla om dem. Länkar gör jag också :)

Anonym sa...

Hej Hej! jag vill så gärna vara med i utlottningen=) jag har ingen blogg själv men jag tycker mycket om att läsa andras och framförallt din=)Jag ska absolut tipsa några av mina vänner om IDéA!
MVH Sofia Larsson

Anci sa...

Hej !

Skönt att höra att du blir kvar i bloggvärlden. Jag skulle nog sakna din blogg annars :)

Jag vill jättegärna vara med i utlottningen, men först måste jag se om jag klarar det där med att länka...

kram

Heidi sa...

Hej!

Jag är med och tävlar!
Har länkat på min blogg
http://vittsomsockertavlar.blogspot.com/

h_ylisirkka@hotmail.com

Jag bara äälskar såna saker!! Hoppas hoppas!!!

Cilla sa...

Halloj!! Hamnde av en slump på din super trevliga blogg & vill jätte gärna vara med och tävla.. Skall genast länka!! Jag har även jag en tävlign på min relativt nystartade blogg som du är hjärtligt Välkommen in på :0) Ha det bäst & må väl.. Kram Cilla

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Jag tävlar gärna o länkar såklart!

Jag är oxå hemmamamma o vet vad du menar med tidigare inlägg.
Jag tycker iaf att du har en kanonblogg o jag tänker fortsätta komma hit!!!

Kram Jeanette

Evas Paradis sa...

Milda maränger vad många som vill vinna ... men det kan jag förstå :-) En sån ljuvlig ljusstake kommer jag att köpa mig om jag inte har turen att vinna hos dig!
Ha en bra vecka
Kram Eva

Mammyo sa...

=) vill hemskt gärna vara med och länkar åå ...

förstår du köpte sakerna själv ååå ...skulle jag med göra ...och gör nog om jag inte vinner=)) så otroligt söta =))

kram

http://mammyo.blogspot.com/

Mina Eviga påhitt sa...

Hejsan. Åh vilka vackra saker, dem bara måste jag vara med och tävla om!

Min Gröna Täppa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Min Gröna Täppa sa...

Åh så jättefina saker! Ljusstaken var ju bara helt underbar, så det är klart man vill vara medoch vinna!! Jag har länkat i min blogg!

Pyssel och Trams sa...

Den här butiken har jag helt missat, trots att jag som sagt bor i samma stad!=) Så fort jag får löning måste jag nog dra dit och kolla..
Men tills dess hoppas jag på turen att vinna dessa fina saker!
Länkar i högerspalten på min blogg!

Mvh Anna

Mamarazzi sa...

Jag har missat den här butiken, ska bli spännande att besöka den.Vill gärna vara med på utlottningen av den fina ljusstaken, blompinnen och lavendeltvålen. Du har en härlig blogg med vackra foton. Har fyra vuxna barn och jag minns så tydligt hur det var med allt "kaos" i hemmet. Tänk på att du har världens viktigaste jobb och tänk även på att tiden går så fort. Passa på att njuta av dina barn.
Stora kramen

Pink and white dreams sa...

Hej Hanna,

härliga vinster, vill såklart vara med och tävla. Länkar också på min sida.
Ha en skön vecka, jag skall njuta av mitt sportlov.

Sabi

Lovilin sa...

Vill gärna vara med och tävla! Länkar hos mig och hoppas på tur!

Linda

Addis och Leif sa...

Så fina saker! :) Jag är gärna med och tävlar och har länkat från vår blogg!

Mvh
/Addis

Vita rum sa...

Oj, vilka fina sak vilken fin blogg du har! Ska genast länka till dig och titta in i fortsättningen! : ) Ha en fin dag & kram, Veronica.

Lavendel & Romantik sa...

Hej Hanna....Hur kan du betvivla att folk läser din blogg???? Det gör ju alla kolla dina kommentarer och ditt besöks antal.....Alla läser ju din fina blogg!!!!! Du skriver bra och visar bra bilder...Hoppas du känner dig piggare idag......ha det gott Kram på dig/Majsan

Nygammalt sa...

Hej hej!
Vilken fin blogg du har och vilken fin utottning. Jag är gärna med, länkar på min sida.

Läste inlägget nedan och jag är övertygad (vilket kommentarerna bevisar mer än väl) att de flesta av oss känner så. Jag har inga barn att ta hand om men ett jobb med oregelbundna tider. Jag har inget hus med trädgård men en andrahandslägenhet utan balkong. Och så ser man alla dessa vackra blogghem i tidningarna. Nu finns det ju så himla många bloggar också, att man inte hinner med. Jag försöker att ta kort till flera inlägg samtidigt för det är inte ofta det blir av och göra inlägg och besöka andras bloggar när jag har tid över till det. Visar hellre ett litet hörn av mitt hem, för inte har jag så där polerat och det tror jag att få hem har heller. Besöksräknaren kan vara ett riktigt stressmoment men man får vara glad över de besökare man har. Du verkar vara väldigt populär iaf! =)

Må så gott!
Kram.

Anonym sa...

Hej. Vilka superfina priser, hoppas jag har turen på min sida denna gången!!
Kram Jenny

me and alice sa...

Hej HAnna!
Tokfia!! Hoppas du kommit på bättre tankar nu. Du har ju massor med besökare och skriver skitroligt...
Kraam Susanne
Hoppas vi ses snart!

Anonym sa...

Hanna! Du har fel inställning, men jag ska inte sitta här och dilla om att jag aldrig känner som du gör. För det jag verkligen. Hur som helst så tycker jag att din blogg är bra som den är, för vad är perfekt egentligen? Ärligt talat så tycker jag att det bästa du kan göra utav hela grejen är att fortsätta med din blogg, precis som du gjort hittils. För vad dina hjärnspöken än spelar dig för spratt, så är det ganska glasklart att folk gillar den iallafall och det tror jag du kan leva länge på! :) Skriv i din blogg vad du själv vill, det som faller dig in, olika från dag till dag, vare sig det gäller ytliga, personliga eller dina inrednings-saker.

Sammanfattat, kör ditt rejs och låt ingenting stoppa dig! Nu har jag tyckt till ordentligt tycker jag. ;)

Simma lugnt från en snorig dagisfröken!

Anonym sa...

Hej Hanna
Jag vill gärna vara med i utlottningen.
Och höddududu! Du är BRA på det du gör!!!!

kram från Silver & Ull Helena

Lillstuga sa...

Hej hej Hanna!!
Kloka ord från dig som alltid!!
Självklart vill vi vara med och tävla!! Länkat och klart inne hos oss!
Kram Anna

Cc sa...

Själv klar tvill jag var med i denna tävling, länkar upp gör jag med.

Goa sa...

Åhh, Hanna!
Jag läste precis ditt förra inlägg. Och du beskriver allting, precis som det är! Ett fantastiskt inlägg, med frågor som jag så ofta också har i mitt huvud. Men jag kan inte sluta vara personlig, det är liksom min blogg!
Prestationsångesten har redan stängt en blogg åt mig och ska inte få stänga en till..:)

Du är modig, du är rolig, mor till fyra barn och du är så himla go´ att besöka! var stolt över allting i ditt liv. Många skulle med all säkerhet byta!

Jag kommenterar nästan aldrig, men läser ofta...bara så att du vet! Och jag hoppas så att du fortsätter på samma spår..:)

Ville bara att du visste..!

Kram på dig...

Livingroom sa...

Oj vilka skatter du lottar ut. Deltar givetvis och hopas att jag vinner nåt. LÄnkar med bilden.
Ha det så bra idag,
-Lotta

K sa...

Klart man vill va me`skulle så gärna vilja ha en sån stake , stakar kan man ju aldrig få för många av;D
Länkar på stört!Å du, ät en stooor semla idag va?!
Kramisar K

Tea Lady sa...

Åh, vilka fina priser, jag vill hemskt gärna var med och vinna!

Jag länkar såklart!

Kram,
Lena

Anonym sa...

Her vil også jeg være med.
Lekker lysestake.
Marit s

Anonym sa...

Självklart vill jag ta chansen att vinna så fina priser.

Vilka otroligt fina sjalar din moster virkar. Återkommer garanterat med en beställning :-)

Och tack för en inspirerande blogg!

Ha det bra
Kram Anneli

Marie sa...

Vilka fina priser, vill gärna vara med i din utlottning. Länkar med bild från min blogg, kram Marie

ANNIKA sa...

Jag vill va med och tävla om de fina priserna och tipsar vännerna...
gustafsson.57@hotmail.com
kram Annika

Olivia sa...

Jag vill vara med och tävla:) JAg länkar från min logg jag med..!

Anonym sa...

Oh... ljusstaken är något av det finaste jag sett på länge... Jag är gärna med i den här utlottningen.

Jag har skrivit ett inlägg i min blogg, använt en av dina bilder och länkat hit.
http://wonderings.blogg.se/2009/february/utlottning-av-tval-ljusstake-och-blompinne.html

Jag passar på att önska dej en fortsatt bra vecka också.

MVH/ANNA

Jessica sa...

Ja jag vill vara med och tävla om dom fina sakerna kram jessica

Anonym sa...

Vilka härliga saker man kan vinna. De kan ju verkligen pigga upp vem som helst i vinterrusket. Jag vill så klart vara med och tävla och har länkat i min blogg också.

Bloggullet sa...

Såna fina vinster, jag vill vara med och tävla, länkar i bloggen.
Kramar

Pysselpalatset sa...

Hej, självklart vill jag vara med i din fina utlottning. För att dian syrener ska hålla... Snitta ett långt snitt på längsen och sedan vartm nästan hett vatten... Tumregeln är ju hårdare (mer vedartade) ju varmare vatten.
Lycka till, de ser ljuvliga ut.

Maria sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! Lägger en länk till höger på min blogg. Bor själv utanför Borlänge, så där ska jag definitivt kika in någon dag. :-)

Elina sa...

Vilka underbara saker. Älskar ljusstaken. Älskar även den fina blompinnen. Tvålen har jag ju inte doftat på, men har du en sån kan det ju bara inte vara fel :) Hade varit helt underbart att få vinna denna fina tävling!
Har sjävlklart länkat:

http://finaelina.blogg.se/tavlingar/2009/february/tval-ljusstake-blompinne.html

Nu hoppas jag för fullt!

annaslantliv sa...

Jag vill tävla! Tycker jättemycket om den butiken jag med. Massor av fina saker!

Jag känner igen det där med att inte lämna bort barnen... Ida sov borta för första gången nu i helgen, hon är snart 2,5... Vi är inte många som är såhär, de flesta vet inte hur fort de ska kunna lämns bort de små. Märkligt tycker jag.

Kram Anna

Lisa sa...

Å så fina priser!!

Tyvärr så har jag ingen blogg att länka ifrån, men jag har tipsat kompisar om att du har tävling. hoppas nu bara att dom inte kommer och snot min chans att vinna =)

KRam

Smycken och Smulor sa...

Hejsan!
Vilken fin vinst! Jag tänker länka från min blogg fast tiden är knapp. Är dalkulla i själ och hjärta men utflyttad, kanske jag tar vägen förbi Ide-a nästa gång jag är i trakten. Vill dock vara med i tävlingen också!
Marie-Louise

Malmkakan sa...

Självklart måste jag vara med i denna tävling!

Får nog ta och ta mig en tur till denna butik...

Länkar från min blogg...

Kram, Cecilia

Vitt och nött sa...

åå ja vill gärna va me! länkar från min blogg!

ha de gott!
kram

Hozzan sa...

Så himmelskt söt ljusstake med vingar, klart jag vill vara med och ta chansen. Länkat i min blogg.

Mia sa...

Åh vad mycket fint de har, lägger upp butiken som länk och en till dig. Vill ju självklart vara med!

Kram Mia

Systrarna Borg sa...

Hejsan hoppsan!
Vilka vackra saker du lottar ut!
Dessutom en otroligt trivsam blogg, känns välkomnande och varm.

Jag vill gärna vara med i utlottningen och har skrivit om detta i min blogg.
Många kramar Malin

Anonym sa...

Jag vill tävla om de fina sakerna! Vilken mysig blogg du har!
Har mejlat kompisar och en kopia till dig, har tyvärr ingen egen blogg.
the_rese@msn.com

Anonym sa...

Jag blir kanske diskad nu, för klockan är mkt (22:17), men jag vill så hemskt gärna vinna de fina sakerna. Ljusstaken framförallt är så HIMLA FIN!!! Jag länkar från min blogg och hoppas på det bästa.
Kram, Annica

heavenandearth sa...

Hejsan!

Jag vill gärna vara med och hoppas på tur!! "smile"

Länkar!

Ha en skön helg!
Kram! Iréne

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室