20 april 2009

Sovrummet....

....ska vara en vilsam plats.
En plats där vi laddar batterierna och känner lugnet, utan några störande moment.

Enkelhet är nyckelordet i vårat sovrum.

Det är ljust inrett, med några mörka detaljer, som tavlor t.ex.
Blommor och ljusstakar är ett måste, men dock inte i några stora mängder.
Lugn var ju känslan jag ville åt...


Här kommer bilderna, och som vanligt kan ni förstora dem genom att klicka på dem.Här är helheten. Enkelt, och ganska minimalt med saker för att vara hos oss. Men i sovrummet vill jag ha det så... Den underbara tavlan som agerar sänggavel är ett auktionsfynd (125kr), och jag fullkomligt älskar den... En orkidé är perfekt i ett sovrum- allergivänlig som den är. Denna står på den gamla vitmålade skänken, intill en bur som är köpt på Indiska för flera år sedan.Intill sängen står ett nattduksbord med några vackra saker. Lampskärm från Lavendel & romantik, klocka från antikmässan...Jesustavlan fick jag i julklapp.


Överkastet från Indiska är min absoluta favorit genom hela tävlingen.
Korgstolen älskar jag. Den är inropad på auktion, och kommer INTE att ändra färg. I fönstret intill hänger gamla spetslakan som gardiner, och på andra sidan ett av mina vackra nattlinnen som får hänga framme.
På korgstolen finns ett loppisfyndat överkast, och en kudde med ett vackert gammalt kuddvar med spets på.Ett par ljusstakar är ett måste i sovrummet, för att kunna mysa ordentligt. ;) Dessa har jag köpt på Indiska för flera år sedan. Den vackra spegeln kommer även den från Lavendel & Romantik.Vackra armband från Indiska ligger framme i en sockerskål av pressglas.Och små söta blommor från trädgården finns också här, i små glasflaskor.Ja ni, det var en glimt ifrån vårat sovrum.
Ett rum som jag inte tidigare visat så mycket av på bloggen.


Jag hoppas att någon där ute kan få ut något av dessa bilder, och hoppas att ni vill vara med i utlottningen om 300kr i presentkort på Indiska... I så fall, gå in och rösta
här!

Tack till alla er gulliga människor som röstat på mig, och även er som inte gjort det men stöttar mig ändå! Jag uppskattar er ska ni veta!

Ta nu hand om er alla, så hörs vi snart igen!
Än så mår jag inte bra, men förhoppningsvis så vänder det. Snart, snart... Har i alla fall varit i kontakt med läkaren nu.

Stooora kramar
Hanna

13 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Mitt i hjärtat på mig. Jag vill också ha lite saker i sovrummet så att tankarna & intrycken får ro. Överkastet är så vackert!

Hagbacken sa...

Jättefint, verkligen kanon!!

Skatan sa...

Hej Hanna! Jag håller bestämt med - sovrum skall vara lugna och harmoniska. Jag har svårt att sova som det är och klarar inte av dator, tv, skräphögar eller arbetspåminnelser på den plats jag skall sova...

Ha en fin dag och lycka till!!

Anna Skata

Goa sa...

Hej hjärtat!
Jättevackert lugnt och harmoniskt sovrum. Grattis!

Hoppas du mår väl!...och att det inte är tävlingen som spökar...*orolig*
Maila mig gärna om du vill.

Största soligaste kramen till dig...

Lilla huset på prärien sa...

Så fint Hanna! Vilket fantastiskt överkast men korgstolen! DEN är min favorit - så fiiiin! Jag har bara en barnkorgstol men skulle gärna ha några i större format också. Här skiner solen idag och jag har varit o hämtat barnen på dagis nu. Tjo... slut på lugnet :)

Största kramen Jenny

hemma hos lilla mej sa...

Åh vad fint du har gjort.Du är jätte duktig.Ha en bra kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Det vita dårhuset sa...

Halloj Hanna =)
Bara sitter och njuter av ditt sovrum !

Håller tummarna för dig vet du =)!

Kram Erika

hagagården sa...

Ljust o vackert sovrum du har,jag går i planeringstankar om mitt sovrum som jag ska måla både väggar o tak i , ska bli så himla roligt att måla om.
kram o ha det så gott
ninni

Unknown sa...

Jätte vilsamt och skönt. Så har vi det också i vårat sovrum. Det ska vara enkelt och fritt från allt elektronsikt(utan klockradion och sänglampan då;)

Kram Pia

Tanjis sa...

Vad fint det var!
Har till och med varit inne och röstat på dig, du var klart bäst denna gången. Hoppas du får en vinst! :)

Ingalill sa...

Åh, så vackert du gjort!! Verkligen lugnt och harmoniskt med alla vackra ting. Sköt om dej!!!!

Lisa Marklund sa...

Vilket vackert och vilsamt sovrum ni har, hmm kunde önska att jag hade något liknande men men...det får bli när jag inte bor i en liten tvåa med periodvis två barn..längtar efter lite större utrymme :-)
Kramar till dig - Lisa

Jenny Monday sa...

Underbara bilder från sovrummet!

: )

Hoppas verkligen att du ska få må bättre snart...för det är du SÅ värd..!

Många kramar från Jenny