01 februari 2008

Jag kommer att minska...

Hej på er igen!

Här kommer ett andra inlägg för idag...

Jag vill bara tala om för er att jag kommer att minska på mitt bloggande. Jag har funderat på det här i några dagar nu och kommit fram till att det blir bäst så. Jag har verkligen gillat att göra det, men jag känner att jag inte passar in med er andra riktigt. Ni har så otroligt fina hem och fina bloggar att dela med er av, att jag faktiskt drabbats av lite prestationsångest och därför känner att jag inte kan uppnå det jag vill med min blogg. Det låser sig liksom.
Jag känner lite att jag tråkat ut er alldeles för mycket på sistone. Och det ber jag om ursäkt för.

Med detta säger jag inte att jag kommer att sluta att blogga helt, men jag kommer däremot inte att köra varje dag längre. Jag vet att en del vant sig vid att jag gjort det, så därför vill jag tala om hur det ligger till.

Tack till er alla som läser min blogg, och jättetack till er som lämnar kommentarer - det gör mig SÅ himla GLAD ska ni veta! Hoppas att några av er finns kvar de dagar jag kommer att blogga.

Ha nu en härlig helg!

Jättekramar Hanna

37 kommentarer:

My Lovely Things sa...

åh Hanna!
Du har inte tråkat ut mig...ingen annan heller det är jag säker på!!!
Det är så roligt att läsa din blogg, få besök av dig..Du är en super trevlig bloggartjej!!
Och du är fullständigt vanlig och normal.....Det är därför du är så inspirerande...
Du är så kreativ..fixar och donar..lagar go mat och tar hand om din stora familj...
Du är en av de bloggare som betyder mest för mig.......
Jag har ju heller inte något perfekt hem..
Jag har en vanlig sutteräng villa, som jag tar hand om på bästa sätt! Har 4 ungar som ska tas hand om....Här är städat i vissa rum och hörn...stökigt och dammigt i andra...Man kan inte vara över allt...Man måste leva......
Tänk att du är bra som du är
Att ditt hem är fint...för det är ditt..som du får sätta din personliga prägel på..
man kan ha föredömen...hem/inredning som man vill ha!
Men det betyder inte att man inte har det tillräckligt fint själv...
jag vet hur det känns att nästan få ont i magen av att känna att andra har det finare...mer pengar att köpa grejer som de vill ha...
men en dag så bestämde jag mig..!! Jag gör det bästa av det jag har...för det är mitt hem...mina val ..min stil, det är jag som präglar mitt hem och de andra i familjen ska självklart få säga sitt!
Känner ju inte dig så väl...men mellan raderna så anar jag att du är en jätte go tjej som gör allt för dina egna så att de ska ha det bra.Och du har en jättefin stil på ditt hem. Ett jättetrevligt hem!!! Och det är alldeles bra som det är!!
Hoppas att jag har fått dig gladare!!!
Sov gott kära bloggarvän....finns här för dig!
Kram Anna

me and alice sa...

Hej Hanna Panna!
Men vad är det du skriver... Inte tråkar du ut någon!! Du är den första jag tittar in till när datorn slås på. Tycker så jätte mycket om dig(fast vi inte känner varandra egentligen).Fast det känns som vi känner varandra. Eller hur? Håller med om det Anna skrev här ovanför. Inte ska du känna prestationsångest. Du som har ett så fint hem, och hela tiden gör så mysiga inlägg. Kan däremot förstå o känna igen mig att ideerna ibland tryter. (så är det för mig ibland). Då hoppar jag bara över en dag. Du behöver inte göra inlägg varje dag, och du är precis lika bra som vem som helst. Det här med bloggen ska man i första hand göra för sig själv. Man ska tycka det är roligt. det får inte bli ett tvång eller ett måste. Utan ska göras när man tycker det är kul! Eller hur lilla Hanna? Det räcker väl med ett inlägg i veckan. Huvudsaken man är nöjd själv. Jag tycker du ska vara stolt över dig själv. Du verkar vara en så himla go tjej...
Tycker om dig ska du veta!
Kranar i massor! /Susanne
ps.blir det race fem i i morgon?

Änglahem sa...

Hanna.....så får du inte känna!!!
Jag håller helt med både Anna och Susanne.
Men sen att du vill minska bloggtiden och inte göra inlägg varje dag, det är det faktiskt inte många som gör. Man ska ju göra inlägg när man känner för det och abolut inte för att det känns som ett tvång. Själv kan det ju gå både två-tre dar mellan mina.
Bor i ett enplanshus från -67 men vi arbetar efter vad vi har och fixar o donar bäst det går. Visst skulle jag vilja ha ett gammalt fin trähus från början av 1900-talet, men för min del är det uteslutet med trappor pga av min värk.(har väldiga problem att gå i trappor pga av mina höfter) Pengar har vi inte så gott om heller då jag är "sjukpensionär" (vilket fult ord) och får inte mycket i ersättning varje månad.
Alla får ju fixa och dona efter dens lust och plånbok, finns ju tydligen annat i livet än inredning, fast i mitt fall så är det mitt liv. Mina barn, min man och sen vårt hem, så tänker både maken och jag, fast jag hoppas att han fyller i min fru istället*tihi*

Snälla Hanna, du får inte känna dig mindre värd än någon annan för alla är lika mycket värda! Sen tycker jag att du har det så himla fint och det tycker så många andra också! Blev så ledsen när jag läste att du känner så, så får du inte känna. Alla är ju i olika faser av livet, en del är yngre och en del lite äldre och är man äldre så har man ju haft mer tid på sig att samla alla dammsamlare o dyl.
Du skriver så bra, du har det så mysigt och du verkar vara en tjej med stort hjärta! Har känt som du med får erkännas med den djäv....på axeln bankade jag ner. Gör du det med.

Vad jag igenligen skulle säga var att Madonnan eller Maria m Jesus som du frågade var jag köpt den...blir svaret faktiskt så enkelt som...tada...Loppis.

Ha nu en skön och lugn helg med din famil, så tittar du in när du känner för det.

Så nu är min roman slut...

Massor av myskramar!
Ulrika

anette sa...

Hej på dig Hanna. Vad ledsen jag blev när jag läste att du känner som du gör. Du ska veta att du har ett jättefint hem. Och det vet ju jag som brukar vara och hälsa på dig ibland. Alltid lika roligt att kolla på dina saker och möbler och få lite inspiration. Du har ett mysigt och personligt hem. Inte som en Mio-katalog. Men du behöver väl inte skriva och visa dina fina bilder varje dag utan när du själv känner för det. Det ska kännas kul och inte som ett tvång. Ha nu en riktigt bra och mysig helg med din familj. Kramar från Anette.

Veronica sa...

Hej Hanna

Igår så hittade jag till din blogg. Den tilltalade mej direkt så jag satt en lång stund och gick igenom samtliga inlägg som du har gjort och under hela tiden kände jag en så varm och hemtrevlig känsla. Du har också fått mej och tro att även jag kan ha en blogg även om mitt hem varken är perfekt eller färdig-renoverat.
Om du känner att det blir för mycket med att blogga varje dag så ska du naturligtvis inte göra det men du ska absolut inte låta bli för att du tror att du tråkar ut någon. Det skulle bli otroligt enahanda om bara helt perfekta hem visades upp på bloggarna och har någon det behovet så kan dom gå och köpa inredningstidningar där allt är ordningställt. Jag ser fram emot många fler trevliga besök hos dej.
Kram.

PS. Jag låter dej veta när jag har kommit igång med min blogg eftersom det är du som är inspirationen till den. DS

Anonym sa...

Hej Hanna!

Det här är första gången jag skriver en kommentar hos dig men nu var det dags tyckte jag. Jag är in och läser din blogg varje dag, gillar den skarpt! Inte behöver du ha prestationsångest eller jämföra dig med någon annan, du ser ut att ha så mysigt hemma. Jag förstår om du känner att tiden inte riktigt räcker till när du har fyra små barn och en man som jobbar skift, men skriv när du känner att du hinner och orkar istället för att känna att det är ett tvång.

Kram från ett grått Mjälga
// Nilla

IKT i min vardag sa...

Hej Hanna! Jag fick ont i hjärtat när jag fick läsa hur du känner dig. Du är ju superduktig och verkar vara en så härlig människa. Jag besöker dig ofta och du besöker mig. Jag blir så glad över dina kommentarer. Jag har definitivt inget hem att visa upp på samma sätt som många andra, men jag föröker hitta andra vinklar och visar väldigt mycket av vad som är jag. Det är det som jag tycker är charmen i bloggvärlden. Att finna saker som man har gemensamt med andra samt att få se många olika smaker. Hur skulle bloggen se ut om alla hade exakt likadana hem och smak. Nä fy vad trist. Jag är oerhört glad att du inte slutar helt iallafall och jag hoppas att du snart känner dig inspirerad igen och kommer tillbaka. Gör bara inlägg när du känner för det, ingen förväntar sig att man skall hinna med inlägg varje dag. Det skall vara kul, det är det enda.
Läs dina kommentarer och se hur uppskattad du är!!!

Stora bamsekramen till dig!/Linda

husnummer30 sa...

Men du har ju en jättefin blogg och ett jättefint hem! Tycker det är så roligt att läsa om allt du håller på med! Och jag blir inte det minsta uttråkad!!!!!

Kram från Jill.

Sött och sunt sa...

Hejsan! Vad synd att du känner dig missnöjd med bloggandet..men man ska ju blogga för sin egen skull och tycker man inte det är så kul kan man ju ta en liten paus och invänta inspirationen...den borde komma med våren, det gör iaf min :)Längtar så efter sol och värme och spirande grönska!!

Väl mött i bloggvärlden när du finner lust igen!!

Hem & Harmoni Marie sa...

Men Hanna.... nu blir jag nästan lite arg på dig! :)
Du har ju en jättefin blogg och av alla kommentarer att döma så är vi många som gillar den... Hoppas din prestationsångest släpper snart! Blogga så mycket du vill tycker jag och känn inte att du måste ha ett superinlägg varje dag...
Ha en fortsattt skön helg! Kram Marie

Vackrare vardag sa...

Så tråkigt att du känner som du gör! För du tråkar inte alls ut och ditt hem ser jättefint ut! Jag tycker det är jätteinspirerande att läsa det du skriver. Beundrar dig också som hinner med en hel del med fyra barn.Har själv nyligen fått tredje och har, tycker jag, en del i att lära mig när det gäller att koordinera tiden.

I bloggvärlden kan man hitta en massa fint och ljuvligt, som kanske ger en prestationsångest när man vill så mycket själv. Men jag tror att man också behöver komma ihåg att alla också lever i en vardag och man väljer själv vad man vill visa upp. Vissa saker undviker man att visa, som t.ex. de katastrofområden som barnens rum är för det mesta;)När man ser helheten i sitt eget hem, med allt vackert, men också allt som stör ens eget öga, tror jag att det är bra att komma ihåg att det ofta är bara en del man ser av andras hem.

Så länge man trivs i sitt eget hem är det huvudsaken:) Och blogga behöver man ju inte göra varje dag, utan när man känner för det räcker gott och väl.

Lite tankar från mig...Ha en fortsatt underbar helg med din familj!

Kramar

Marie sa...

Hej lilla rara Hanna!
Vet du, jag blir faktiskt lite ledsen när jag läser ditt inlägg idag. Din blogg är en utav de bloggar som jag bara måste besöka varje dag, jag älskar att läsa dina inlägg och inspireras av alla dina fina fynd. Jag tror att vi alla känner som du ibland, iallafall gör jag det, jag tycker att alla andra har det så fint och jag får prestationsångest vad jag själv ska visa. Då försöker jag alltid tänka på varför jag började att blogga, det var ju för att det var så himla kul att hitta andra som var lika intresserade av samma saker som jag själv. Mina kompisar är inte ett dugg intresserade av loppisar, vit färg, pyssla, madonnor o.s.v. Att blogga för mig innebär att få en massa inspiration, utbyta idéer, få läsa om hur andra har det m.m m.m. Men vet du vad det allra bästa är, det är alla underbara människor som man har lärt känna, och du är definitivt en utav dem.

Sen har jag full förståelse för att du inte kommer att göra inlägg varje dag, det gör inte jag heller. Jag gör ett inlägg när jag har tid och lust, bloggandet är ju bara en liten del i ens liv. För det mesta har man ju fullt upp med annat.

Ha en fortsatt bra helg Hanna!
Massor av kramar från Marie, som alltid är tvungen att skuffa undan en massa leksaker och annat när jag ska fota, hihi. Tror det var Mari, med bloggen Guldkant på livet, som myntade ordet bloggbilder. Så är det ju, man vill ju inte visa allt stök runt omkring, det är iallafall därför jag visar så många detaljbilder och så få helhetsbilder.

me and alice sa...

Hej Hanna Sötnos!
Gick precis in på datorn. Vi har haft besök av Robert. Han jag skrev om från Vansbro! Vad glad jag blev när jag såg din kommentar.
Vi kommer 2/2-2018.. Då ska fikat stå på bordet...*fniss* Kan inte du o din familj ska komma ut till oss i sommar o mysa o fika... Eller hur? Vi har nog mycket att pladdra om...
Vi var bara ner till P i morse...
Hittade inte så mycket..bara ett par kyrkbänkar mm. Hi, hi!
Var ni in till Falun?
Hoppas ni har haft en mysig Lördag!
kramis Susanne

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Men kära Hanna, inte ska du känna ångest över att blogga. Din blogg å ert hem är så fint, och jag vet att du är precis lika bra som oss andra inredningsboggare på att fixa å dona.
Jag tycker inte heller att vårat hem är så mycket att visa upp,samt att jag förstår hur du känner och tänker, att alla andra har då så fint. En av dessa fina blogghem är bla erat.
Jag försöker tänker att de struntar jag i, för det här är vårat hem och våran inredningsstil, sedan är det frivilligt för var och en att besöka min blogg.
Å du Hanna du behöver verkligen inte känna någon pressa att du måste in med ett nytt inlägg varje dag, ta det lugnt och gör ett inlägg när lusten faller på, det blir mycket roligare då.
Jag håller med övriga om att du verkar vara en riktig kalas pingla, go tjej helt enkelt.

Ha nu en fortsatt trevlig helg!
Varma kramar Benita

me and alice sa...

Hej igen!
Japp, det var dom...Ha, ha tänk att vi alltid ser samma saker! Vi ska nog ha dom i vårt uterum, (du vet där vi hade loppis).
Vi ska nog ha loppis i sommar också. Fast i ett stort tält ute på gården...
Hittade du några roliga saker?
Härligt om du kommer i gång med ditt körkort!! Ett tips: Jag tränade mycket teori på datorn. Köpte en cd-rom skiva. Helt suveränt! Sparade in mycket pengar och tid på det.
Kram på dig! Vi hörs i morgon(tänkte jag säga), men det gör vi väl säkert, hi, hi.../Susanne

Evelina sa...

Visst är det väl konstigt att man alltid ska jämföra sig och visst är det väl konstigt att det fortfarande kan kännas som i skolan, när vissa var de populära och man kände att man inte riktigt räckte till... Hur gör man för att "växa ifrån" det där? Jag har jobbat jättemycket med att försöka vara nöjd med mig själv och inte göra saker för att andra ska tycka jag är bra utan för att jag själv ska tycka det är bra. Jag är en typiskt sån typ som alltid vill vara andra till lags och vill att andra ska tycka att jag gör bra saker. Det har jag fått jobba JÄTTEMYCKET med i mitt liv.

Förr kunde jag tänka när vi skulle bjuda hem någon. "Undra vad de har för stil? Kommer de att tycka att vi har det jättefult? Kanske jag borde ha sån stil som de har?!" Helt sjukt, jag vet. Det är ju JAG/vi som bor här som ska tycka om vårt hem. Vi som är här hela tiden. Andra behöver väl inte komma om de inte gillar det.... Oj det blev visst mer terapi för mig själv det här ;-)

Jag känner ju inte dig, men du ser ut att ha ett underbart hem och en härligt personlig stil. Det är lätt att dras med av andra och känna att man måste tycka/göra lika, men så är det ju inte. Det är ju din unika stil vi vill åt :-) Om allas hem såg exakt likadana ut vore det ju inget kul att surfa runt bland bloggar alls. Det är ju olikheterna som är roliga. Tycker iallafall jag!

Och visst kan man känna sig pressad att lägga in något varje dag för att folk inte ska "försvinna" och glömma bort en. Jag veeet!! Men i slutändan bloggar man ju, eller iallafall jag, för att jag tycker det är kul, inte främst för andras skull. Även om det såklart är en stor del av utbytet. Vi är alla så beroende av bekräftelse, det är väl det som gör det hela lite svårt...

Det blev kanske massa svammel bara det här?! Woops, men jag njuter iallafall av att titta in här. Jag hinner inte kommentera så mycket, men det betyder INTE att jag inte gillar det jag ser. Mer att tiden är alldeles för knapp och dygnet har alldeles för få timmar för allt man vill hinna med. Du är bäst precis som du är!!!!

Kram Evelina

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
Hoppas att allt känns bättre.....
Visst gillar jag att prata med människor......men jag är en mycket god lyssnare med.....
Så jag kan vara tyst.....och låta andra hålla låda....

Kom du iväg på loppis? Hittade du nått.jag jobbar denna hlgen....kommer inte iväg på nån loppis......
Nä nu ska jag snart gå och jobba.Har 2 pass idag ,delade dag heter det.Jobbar mellan 7-12..16-21.Stora kramar Anna

Solsjö - Under en vind sa...

Heeej vännen!!! Så många här ovanför har skrivit så mycket klokt, jag kan bara hålla med! Du tråkar verkligen inte ut någon, jag gillar din blogg och det du skriver! DEt bästa med bloggvärlden är ju att vi alla är olika, våra stilar skiljer sig åt, våra hus är olika och våra liv är inte lika nån annans....det gemensamma vi har är vårt intresse för hemmet och inredningen! Man måste inte alls ha stora krav, det kan så väl räcka med ett inlägg ibland och bara nån enstaka bild! Själv lägger jag fortfarande ut mycket bilder, men jag är ganska säker på att de också tryter efter ett tag.....
Hoppas verkligen att du kommer fortsätta finnas kvar här! Ha en riktigt skön söndag! Stor kram!

Dorthe ♥ sa...

Hej Raring!

Nu har jag läst alla andra kommentarer här, och jag måste säga att jag skulle kunna skriva under på allt som Evelina skriver i sin kommentar. Jag har själv samma funderingar som du, men fortsätter ett tag till, så får vi se. Du har ett underbart hem, och jag är helt övertygad om, att du inte tråkar ut någon. Vi besöker ju din blogg, därför att vi gillar den, och för att du ger oss inspiration. Hoppas verkligen att du kan känna att vi gillar dig och din blogg!!!

Varma kramar och tankar
Dorthe

Jennys Vita Villervalla sa...

Hej! Håller fullständigt med alla andra som kommenterat här!
Du har ett jättefint hem, och inspirerar med dina bilder och inlägg.
Men jag vet, man kommer in i dessa perioder emellanåt, och blir osäker på om man har något att bidra med när man jämför sig med alla andras fina hem... Men
det vi bloggare skall göra är ju att inspirera och uppmuntra varandra, inte jämnföra oss med varandra. Vi är alla olika med olika personliga hem, eller hur?!
Och VEM har egentligen det perfekta hemmet? Inte jag iallafall och säker inte familjen Beckham i England heller, trots obegränsade tillgångar av pund.
Stor Kram
Jenny

Ann-Sofi sa...

Hej!

Alla har sin lilla blogg... Din är lika fin och intressant som andras.
Blogga när du känner och vill blogga. Kan ju vara lite idetorka nu på vintern, kan jag hålla med om...

Ha det bra!

Mvh ann-sofi

Kristin sa...

Hej Hanna!
Inte har du tråkat ut någon, det är jag säker på. Och ditt hem är väldigt fint och trivsamt tycker jag, annars skulle jag inte återkomma hit och titta in hos dig om och igen. Vad synd att du känner att du måste ta en paus, jag kommer sakna dig, men om det är så du känner så ska du absolut göra det!!!! Att blogga ska ju inte vara något "tvång" utan något roligt.

Jag skickar massor med kramar till dig och hoppas du har en jättebra helg du också!!!!

KRAM Kristin

Englagård sa...

Hej Hanna, jag har just hittat din blogg och blev nyfiken,förstås, så jag blev tvungen att kolla in heeela innan jag var nöjd. Din blogg är jättefin men jag känner igen din känsla av att inte riktigt passa in bland alla fantastiska inredningsbloggare med supervackra hem. Jag har nystartat min blogg och får lite ångest när jag ska lägga upp bilder från mitt hem. Hittills har det bara blivit loppisfyndsbilder (konstig ord det där)Jag gillar din blogg och jag ser ju att alla andra gör det också så du kan strunta i den där känslan och tala om för dig själv at du och ditt hem duger:o)

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!
jag får en klump i halsen när jag läser ditt inlägg... inte ska du känna så.. du har ju en sån underbar blogg och du är sp fríkostig att dela med dig av dig själv... jag vill ständigt "hälsa" på hos dig... du både inspirerar och berör!!
Men jag förstår hur du känner... jag känner precis som dig varannan dag.. ska jag fortsätta, platsar jag... vem gör jag det här för... massa konstiga tankar som flyger omkring. Och sen är jag också en sån där duktig flicka... vill kommentera hos alla.. får skuldkänslor om jag inte hinner.
Hannah... du har 4 små barn... ta hand om dig... blogga på din nivå.. ett inlägg när du hinner. Vi kommer att finnas kvar... jag går ALLTID in hos dig för att just du är du... vi känner inte varandra...men du är fin, har ett underbart vackert hem..
Kramar A-C

LOPPISLIV sa...

Håller med alla andra som skrivit...Du har absolut inte tråkat ut mig ialla fall...och inte någon annan heller....alltid så goa kommentarer från dig som man gläds åt...och känn absolut ingen prestationsångest...du har ju ett jättemysigt hem......bloggandet ska ju vara för din egen skull...för inspiration och som en träffpunkt för likasinnade....jag känner själv att jag inte orkar blogga varje dag...så jag har lagt en gräns att ett par ggr i veckan får räcka....det går ju upp och ner det där med motivation och inspiration...sen får man inte glömma att det ju bara en bild/foto som man visar på bloggen...verkligheten ser ju annorlunda ut för det mesta....man tar en bild från bästa vinkeln och utesluter det man inte vill visa...*fniss* så är det nog för alla....Önskar dig en underbar söndag...Kram Paula

Wickans värld sa...

Hittade hit idag genom en annan blogg! Tycker du har en jättefin blogg o jättefint hemma! Sitter faktiskt o blir sur på mig själv när jag ser dina fina möbler... har haft ett liknande skåp som ditt fina du har i vardagsrummet... o det sålde jag! Tänk om jag haft det nu o målat det vitt!!
Hoppas du inte slutar helt med bloggandet, gillar som sagt din blogg!!

sissabo sa...

Hej! Vad tråkigt att du känner som du gör. Du har ju en sån himla fin blogg och jag är in hit nästan varje dag (vilket jag bevisligen inte är ensam om!)Hoppas att du fortsätter med bloggandet i en lite mindre skala iallafall så att vi kan fortsätta att inspireras av dig
Kram Jessica i sissabo

Anonym sa...

Men Hanna
Herregud!!!
Kan kan förstå dig, men du får inte känna en sådan prestationsångest! Säger jag som nästan alltid har det,men det är så skönt att vi inte är ensamma om det. Jag håller helt och fullt med dom andra ovanför mig och jag kommer att fortsätta att kika in hos dig oavsett om det kommer nya inlägg från dig.

Kram och sköt om dig och framför allt känn inga krav från oss, för det är ingen annan som ställer dom......
Pernilla

lottens vita och gröna sa...

hej hanna! jag är ofta här inne och har aldrig känt mig uttråkad.du skriver härliga inlägg som gör att man känner att det är "på riktigt" och inte ett inredningsreportage, du är härlig! jag är ny bloggare men har varit med och hängt runt l'nge, jag förstår dig med prestationsångesten, jag pratar med mig själv varje dag att inte jämföra mig. min vlja att bli bloggre var ju att bubbla om loppisar avskavda bord och madonnor, jag har inte heller väninnor som uppskattar detta. det du gör och har gjort är fint, inget annat! kom med dina inlägg när du vill, jag kommer och hälsar på här på sidan . varmaste kramen lotten

Linneagården sa...

Hejsan!
Jag har nyss hittat hit & läser ditt inlägg......Kollade lite på dina tidigare inlägg.....Men du har ju jättefint & din blogg är ju härlig att läsa.
Ser att många har skrivit så kloka saker & jag håller bara med.
Kommer att kika in här igen.
Ha det gott /madelene

Hellen sa...

Åh vad tråkigt att du ska känna så, din blogg är en stor inspiration och det är så kul att gå in och läsa dina funderingar och kika på dina bilder. Sen förstår jag dig också eftersom det ibland nog känns sådär för alla. Ibland kan man ju få prestations ångest när man ser alla "andras" bloggar...men det gäller nog att föröka komma ihåg varför man började. Åtminstonde för mig så var det ett sätt att få inspiration från andra. Hoppas du håller i och bloggar för din egen skull och glädje för då blir du en glädje för oss andra. Kramar Helen

mittiminvillervalla sa...

Kära Du!

Råkade bara av en slump hamna här!
Förstår precis det du skriver. Känner ofta samma eftersom jag verkligen inte har något speciellt fint hemma. Jag har ett vanligt alldagligt hem som jag med små medel försöker pynta och fixa i.
Snälla sluta inte blogga! I alla fall inte av den anleningen!
Vi behöver dej! Olikheter berikar och jag skulle vara stolt att få bekanta mej med dej!

Förresten så visar du så mycket fint här hos dej så du behöver inte alls känna dej mindervärdig på något sätt.

Hoppas vi får höra av varandra :o)

Du är värdefull och duger så bra precis som du är :o)

Kramar Monika

mig & alice sa...

Hallå där Hanna...Du tråkar absolut inte ut någon med din blogg. Du har en jättefin blogg och ett vackert hem!!

Jag besöker din blogg nästan dagligen så för guds skull, sluta inte för att den orsakens skull!
Heja Hanna!! :-)

Varma kramar till dig.
Melinda

mig & alice sa...

Förresten, jag glömde säga, vilket oerhört vackert skåp du inhandlat :-)

Kramkram
Melinda

Jessan sa...

Vad ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg! Ingen ska behöva känna så....Jag har inte hälsat på dej så länge men jag tycker jättemycket om din blogg! Och ditt hem är jättefint lilla vännen!! Jag har också känt som du, alltid varit den "duktiga flickan" som måste göra allt rätt ...tills jag sprang in iväggen så det bara dånade om det för ett par år sedan pga min vilja att vara alla till lags. Gör inte så mot dej själv som jag gjorde...DU DUGER! Du är unik! Och det är vi alla, det är det som gör livet så kul! Eller hur? Jag kommer titta in till dej fortsättningsvis också! Ditt hem är jättefint, din blogg är jättemysig, och hur många har 4 barn att ta hand om?? jag har två, och tycker knappt jag hinner med dem ibland! Kramar i massor till dej!! Jessan

Malin - I min trädgård sa...

Vad tråkigt! Men jag känner igen det där med lite prestationsångest... Fast jag försöker att ha lite distans och lugna mig själv. Om folk tycker det är trist får de väl låta bli att gå in på bloggen då. Din blogg är iallafall en av mina favoriter, helt klart. Kul iallafall att du tänker fortsätta blogga och jag måste bara säga att jag tycker att ditt skåp var riktigt härligt!Synd som sagt att det var avsågat, men det kan mna ju fixa till!

Ha en bra vecka!

me and alice sa...

Hej Hanna!
Hoppas allt är bra med dig!?
Härligt väder det var i dag, eller hur?
kramis Susanne