02 april 2009

Härligt!

Nu tar jag nya tag, och sparkar osäkerheten och tvivlet i baken! Inte minst tack vare eran respons.
Det är helt underbart att få höra att någon förstår, eller t.o.m känner igen sig i mina tankar. Tack för att NI delar med er.

Här hemma har det hänt en hel del de senaste dagarna.
Det känns verkligen underbart att komma igen efter en svacka.
Att få tillbaka inspirationen och lusten, och att det dessutom känns som om ideérna är bättre än innan lusten försvann..... Härligt!

Men det får ni tyvärr inte se något av idag!
Istället blir det en bild från vardagsrummet, och den öppna spisen. Ovanpå den i alla fall.



Där står en av mina orkideér och blommar för glatta livet, och bakom mitt &-tecken (från Lavendel & Romantik) har jag ställt en av mina gamla speglar. Där intill skymtar några kvistar från ett av våra äppelträd. Jag har tagit in en del nu, och väntar otåligt på knoppar...
Äppelblomsknopp...Finns det något härligare på våren?
Det vet jag inte om jag tycker, fast för tillfället är de små snödropparna och blåsipporna i mina rabatter enormt stora små glädjespridare!


Ta nu hand om er, så hörs vi igen inom kort!

Kraaam Hanna

*Ett litet tillägg i efterhand...

Jag vill skicka tusen kramar till dig Gúa , som skrivit så fint om mig på din blogg. Det värmde verkligen att läsa... Tack... Ditt stöd betyder massor.

22 kommentarer:

Ingalill sa...

Va härligt att du fått tillbaka inspirationen!! Jag förstår verkligen att det känns stressande att jämföras med andra offentligt..Men som sagt var, många hejar ju på dej!!
Men du va fint du gjort!! En sån vacker orkidee! Visst blir man glad när dom börjar om med blommningen??

alegni sa...

ingen kan vara på topp hela tiden. min man brukar säga att jag ska låta svackorna komma utan att kämpa emot dem, så försvinner de fortare.
ha en skön helg o lycka till med nästa projekt!
kram
ingela

MiaMaria sa...

Hej!

Låter som en Hanna med en massa energi och lust igen...man kan inte alltid vara på topp jämt....klart att det finns svackor.......läste de underbara ord Gúa skrev till dig.....

HA´det så gott!
MiaMaria

Evas Paradis sa...

Fint litet arrangemang!
Ha en skön helg
Kram Eva

Skatan sa...

Härligt med återvunnen energi :)

Jag önskar dig en fin helg.

Kram.

Anna Skata

Lilla huset på prärien sa...

Hej goaste Hanna!! Jag har haft så fullt upp senaste dagarna så jag hade faktiskt inte läst ditt förra inlägg så från mig får du ett rungande HEJJJA, HEJJJA!!!! Du ska veta så många som sitter där ute i stugorna och är avis på att ni som är med i tävlingen får fina saker från Indiska och inreda med. Det där med ångesten får man nog lite på köpet då antar jag *ler*

Jag är såååå nyfiken nu!!

Kram Jenny

Stämningsfullt sa...

Hej!
Härligt med nya friska tag och inspiration!
Fint ni har det på spisen :)
Kram!

Anonym sa...

Fint du gjort

Kullan Pullan sa...

Hej Hanna!
Hörde att du varit in och handlat i "min" butik, nästa gång får du tajma in det när jag jobbar, det vore kul. Tycker du gjort det jättefint i tävlingen, du följer verkligen upp din vita sköna stil.

Ha det så gott & samla kraft i vårluften.
Kram Paula

Liten Bod sa...

Visst går det upp och ner, men det finns ju en tröst i det med. Snart vänder det, typ... Jag har också norpat in kvista från vårt äppelträd, och hoppas på att de slagit ut till påsk :) Kram, Tina

me and alice sa...

Hej tjejen!
Härligt att inspirationen kommit åter. Du ska se att det blir bara mer och mer nu när det härliga vädret är här för att stanna...(hoppas jag). Har varit ute i trädgården och röjt och nu känns mina armar minst 2 dm längre och alldeles ömma!!! Men vart tog solen vägen? :C
Vad fint du gjort på er spis och vilken fin bild!
Kramelikram från Susanna in the garden...

Tankar tar tid sa...

Vad härligt att höra dig säga så ... och att vi kunde vara till glädje och hjälp för att få dig att må bättre ... ingen förtjänar att känna sig så som du gjorde!

Så, ta nya tag och låt din glädje och inspiration flöda så får vi säkert se resultatet av det framöver här på bloggen ... och det kan i sin tur ge oss glädje och inspiration!

Ha en fin helg
Christina

My Lovely Things sa...

Hanna vännen!!Känn ingen press..utan var bara du..Du är super...Du loppisshopar och skapar ljuvliga vrår med härlig inspiration..Tänk på alla hemma mammor du får inspirera..Det är inte illa vännen!!Du kan..slappna av..vara bara du..
Kram Anna

Lisa Marklund sa...

Skönt när man känner att inspirationen flödar in i kroppen igen,jag hejar på dig , det vet du :-)
Kram Lisa

Goa sa...

Varsågod!

kram på dig du rara Hanna!
Jag är så himla glad att du mår bättre...:) Har verkligen tänkt massor på dig! VIll inte att denna grej gör oss något annat än peppade och nöjda med oss själva..:)
Du vet, vi är bra!
Och ingen är lika bra på att vara oss som vi..!

Stor varm solig kram till dig...och en härlig helg, med massa mys med de dina!

Må bäst!...alltid!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam....

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att energin har kommit tillbaka. Har den gjort här också men mest för att solen varit framme så mycket. Hoppas att det går bra i omröstningen. Har självklart varit in och röstat.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Prinsesse Elin sa...

Jeg vil få ønske deg en helt fantastisk lørdag.
Varme vår klemmer fra Elin:O)

Anci sa...

Hej !!

Jag är glad över att höra att du känner dig inspirerad ! Jag känner igen känslan när inget av det man gör duger (i alla fall inte inför en själv).
Jag ser fram emot ditt nästa inspirerande inlägg !

Ha en mysig helg

Kram

LOPPISLIV sa...

Hej Hanna! Bra att du sparkar ut alla din tvivel. Heja dig! Alla känner nog så ibland, det är bara naturligt men tänk på att alla dina besökare gillar det du visar och gör. Och vi är många! Ditt och Guas Greenroom tema var så fina, var och en på sitt sätt. Önskar dig en härlig solig helg. Kram Paula

Viveka i Bläckhornet sa...

Vad skönt att höra att du fått gnistan tillbaka min vän :)Inte ska du jämföra dig med andra. Ni är alla unika på olika sätt.Nu önskar jag dig en fin helg och lyckat ill

Kramar Viveka

Malmkakan sa...

Oj, vilken galet blommande orkidée!
Vackert! Härligt att du sparkar osäkerheten o tvivlet i baken!

Kram, Cecilia

Vintage sa...

Har kännt precis likadant som du!Man tror ofta att man är ensam om dom känslorna!Du är jätteduktig!Lycka till!Kram susanne