31 december 2007

GOTT NYTT ÅR!
Gott nytt år önskar jag Er alla
med en liten bild på vad som komma skall...
(Mina tulpaner i trädgården. Ååå vad jag längtar efter att få se dem igen!)

Jag har inte bloggat så värst länge, men den tid jag har gjort det har varit jätterolig.
Så ni kommer nog att få stå ut med mig under kommande år...

Tycker det är jättemysigt att besöka alla fina bloggar, och är så glad över de fina kommentarer jag har fått från gulliga bloggare och Anette.
Tack ska ni ha, ni gör mig glad ska ni veta!

Det bästa som hände mig under 2007, var givetvis att vi fick en liten son i juli månad.


Här är han alldeles nyfödd. Bilden är tagen av Gubben när jag fortfarande låg på uppvaket.

Sköt om er!

Nyårskramar från Mig
//Hanna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Snygg blogg Hanna..hur hinner du blogga så ofta?
Farsan

Anonym sa...

Hej Hanna! Vi önskar er ett riktigt Gott Nytt År.Vi har varit och handlat på Emaus, Tatillvara och Pärlan så nu målas det av bara den här. Synd att jag inte visste att du var ute efter ett skrivbord. Vi har ett 40-tals skrivbord som bara står och inte används.Nej nu ska jag börja med maten. Ska väl hitta på något extra åt Kalle och mig dagen till ära.Vi hörs och syns. Kram Anette.

Anonym sa...

Tycker att det var på tiden för din vän som är så upptagen fast EGENTLIGEN INTE, att lära sig hur man får iväg en kommentar. Visserligen vet du ju allt redan, då vi pratar i tfn varje dag. Men det kan vara kul för ANDRA om inte annat att få läsa om hur STOLT jag är över dig och din fina blogg (förstod det skulle passa dig). Det är alltid lika roligt att gå in och läsa samt titta på dina fina bilder! Jag har precis bokat en kista gnm blocket som jag såklart ska måla vit (mailat dig bild), gubben är inte såå nöjd då han ÅTERIGEN ska få lov att skjutsa runt mig i Dalarna för att hämta möbler! Så kan det vara att leva med en "fru" utan körkort...I morgon ska jag äntligen köpa mitt stora kors, längtar tills dess, och i mitt huvud snurrar inredning/ommöblering nästan mer än vanligt! GOTT NYTT ÅR PÅ ER OXÅ! Jag ringer senare idag-el du? Kram från Vita Vännen

Solsjö - Under en vind sa...

Men jösses vilket sött litet pyre!!! Önskar dig en toppenstart på 2008! Tack för att du finns därute och inspirerar! Kram!

ängeln i vitt sa...

Men vad kul att du gav dig till känna. Nu ska jag kolla in din blogg riktigt ordentligt. Jag lägger till dig på min lista, för jag återkommer garanterat ska du veta.

Ha det gott
Carina