14 januari 2008

Jag glömde

att tala om att soffan från auktionen igår kostade mig hela 100kr.

Kram igen!

18 kommentarer:

me and alice sa...

Otroligt billigt!
Kul att fynda ibland. Osis att du missade Helena. Hon berättade...hon var precis här.
Kram Susanne

My Lovely Things sa...

men, Hanna vilket fantastiskt fynd. Jag tror knappt att det är sant. En sån soffa kan man ju inte få för en hundring. Helt otroligt. Jag förstår att du är lycklig. En sån soffa har jag alltid velat ha. Så fin!!!!
Såg du min stol!!! 30 spänn som hittat. Jag ringde min kära man när jag åkte från loppisen. Jag berättade att jag hade köpte 2 stora möbler till tv rummet. Han gick med på att hämta dem utan att sucka, vilket jag är väldigt glad för. Jag ska lägga ut bilder i kväll om jag hinner. På möblerna och mitt tv rum som ska råka ut för en home make over!!! Tro mig det behövs.
Sängen var ju superfin, verkligen ett fynd. Det blev jotuns vita färg. Jag förklarade för hon i affären att jag ville att den skulle se gammaldags ut. Då sa hon att vi skulle ta den färgen superdyr 220 spänn för 1 liter. ja, ja jotuns färg är kanon bra. Vi ska måla vårt hus i sommmar med jotunfärg. Så nu sparas det pengar, kan du tro.
Tycker att det är så kul att ha hittat dig! Vi känns så lika!
Kram Anna

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Vilken fin soffa du fyndade.
Jag är också ifrån dalarna, har du några tips om bra loppisar?
Kram Liselotte

faster atta sa...

Vilka fynd!!! Skulle hänga på dej ser jag... ti-hi...

På tal om hjärtan på tråd, jag missköter dom något gruvligt! Glömmer att vattna så de står ofta torra men de verkar trivas med det! De jag har står inte heller i fönster utan är utplacerade i rummen, kanske därför jag glömmer vattnet??

me and alice sa...

Hej Hanna!
Helena tog inte illa upp. Det lovar jag dig... Hon e jättego!
Här är också trean på. De manliga familjemedlemmarna vill hellre ha ettan på(idrottsgalan). Gissa vilka som vann, hi, hi...
kram Susanne

Spets och snor sa...

Hoho, bara lilla spets och snor som tittar in. Jag tog absolut inte illa upp för något sådant! Är bara lite dålig att svara på kommentarer ibland. Det är fullt upp med två små barn. Jag såg att du skrev på någons sida att du satt på huk där bak. Jag kom ihåg en mörk tjej som satt på huk. Kommer du håg en tjej som kom sent och kollade runt bland det som var kvar med mörk jacka, vita leggings, vita benvärmare och en hästsvans? C´est moi! kram Helena

Spets och snor sa...

Hej igen! Kul att vi noterade varandra. Tänk vad man ser saker fast man inte tror det. Positivt överraskad ...? Hihi trodde du jag var blond eller?

Spets och snor sa...

Skäms? Nej du, det var ju snällt att säga att man inte var lastgammal. Du trodde väl jag skulle vara någon äldre tokfik med tanke på allt skit som kommer ur dessa fingrar vid tangetbordet ... Men det är intressant vilken bild man ger av sig själv i denna internet värld.

My Lovely Things sa...

halli hallo! nu har skänken och skåpet kommit hem!!
Kram Anna

Villa Nyhem anno 1918 sa...

det vvar ju nästan gratis mvh Maria Villa Nyhem

Det lantliga hemmet sa...

vilket pris för soffan..Det är ju inte dåligt att komma över en sååå fin soffa för de priset.. roligt de där med din dotter, att dem bara kan..har syskonbarn som kan hitta på det mesta när man passar dem. fin blogg och sååå inspirerande..kram K

My Lovely Things sa...

jo du, mina 80 tals dörrar är ännu gräsligare! vi har 3 kvar att byta. Har köpt dörrar på Bygg max. Orkar inte måla fler massiva dörrar.Min man arbetar på möbelindusti. Är van vid en perfekt yta. Han är inte så noga med nött och kanstslitet. Men han sa faktist i går att han tyckte möbeln var snygg efter en strykning. Trodde knappt att det var sant. Han var super trött i går kväll. Målade endå skänken en stund för mig. Det var där frustreationen kom. Det torkade lite för fort. Det var han inte beredd på. Men innan jag la mig i går, Så såg skänken rätt bra ut. Nu ska jag alldeles strax väcka barnen. Vår Joel fyller 10 år i dag. Ligger och lider i sängen!!! Han har vart vaken ett tag. Kunde inte heller somna igår. Så han har väl sovit typ 7 timmar. Han kan aldrig sova när han fyller år.
Är hemma för vård av barn i dag. Min 8 åring har nog ögoninfektion.Passar ju jätte bra. För då kan jag måla!! hihihi!!!
ram Anna

LantlivsAnette sa...

nämen du..man tror inte att det är sant alltså !!Herre gud...så mycket möbel du fick för en hundring !
Kram Anette

Solsjö - Under en vind sa...

Otroligt bra pris!!! Å´du så fin säng tösen sover i!!! Ha en bra dag! Kram!

My Lovely Things sa...

dörrarna kostar 600 kr styck! De har billiga dörrhandtag med.
Kram Anna
förresten jag ska vara hemma halva dagen i morgon för vård av barn. Så jag får nu fixat mycket när minstingen är på försklolan. ska jhjälpa min 8 åring med läs och matteträning med. Han har koncentrations svårigheter så han får inte komma efter då blir det så jobbigt för honmom i skolan.!!

Mitt Lantliv sa...

Hej!
Ja för min del längtar jag till det blir dax att börja påta i trädgården, eftersom vi har ett nybyggt hus är det inte mycket till trädgård ;-)

Vad fint ni har det...
Sängen är underbar!

Kram S

Stina sa...

Det var det värsta vad billigt. Sängen här under är underbar.:-) Kram

Livet i träsket sa...

Vilket fynd, ditt fönster är också superfint!!