12 januari 2008

Loppisberoende...

Hej på er!

Behöver jag ens tala om för er vad jag har gjort idag?
Jag anar att ni vet det ändå.

Ja, jag har varit på loppis igen...
Jag är absolut beroende. Inget snack om den saken.

Idag var det en sådan där dålig dag för fynd. Men den här kannan i lite skruttigt skick gillade jag...


...och den här...


...och den här.


Tänkte fortsätta med att visa er några fler bilder från vårat vardagsrum...


Den här bilden är tagen från dörröppningen. Har inte brytt mig om att fixa på väggen bakom 3-sitsarn ännu. Funderar på en hylla dit... Vad tror ni?


Den här bilden tog jag enbart för att visa er den underbara utsikten från det ena vardagsrumsfönstret. En grön pressenning. Läckert va?! Speciellt snyggt när det sitter en stor spegel på motsvarande vägg, så kan man se det åt två håll... Men det är inte bara negativt med det, det är ju våran båt som står där under, och den gillar jag skarpt. Så det får vara värt det på vintern...


Taget mot andra hållet av rummet. Där ser ni fåtöljen. Givetvis blev det den billigaste, jag ville ju inte lyxa till det för häftigt.... ;-)



Här ser ni skrivbordet igen. Ännu har jag inte hittat en passande stol att ha där. Så för tillfället får jag stå och sy...



På skrivbordet. Brevpressen gillar jag, men den var nästan finare innan jag putsade den. Kanske sprutar jag ner den med lite vatten, så att den blir mörkare igen...

Jag fortsätter min visning av vardagsrummet en annan dag!

Jag önskar er en mysig lördagskväll!

14 kommentarer:

Marie sa...

Vad fint det blev med sofforna, jättesnyggt! Det där med att få på klädseln är inte riktigt min grej, jag har alldeles för dåligt tålamod, hihi. Soffbordet är toppenfint, praktiskt när man kan förvara saker i det också.

Så du har varit på loppis idag, det har jag med. Du fyndade ju åtminstone några saker, jag kom hem med ETT vitt fat. Jag som var på fyndarhumör, hihi. Mina balett skor som du undrade över har jag faktiskt fyndat på loppis i somras, ibland har man turen med sig, jag blev överlycklig!

Ha en trevlig kväll!
Kramar Marie

Engsroom sa...

Vad fint du har det i vardagsrummet.
Vilka härliga loppisfynd du har hittat dig idag.
Jag hittade äntligen mig ett gnistgaller som jag har letat ett tag efter inte på loppis dock utan det blev förvånande nog på Jula.
Trevlig kväll!
Ella

Skatan sa...

Hur exakt menar du att det var en dålig dag för loppis? Du har ju gjort toppenfina fynd : )

Sov gott!

Solsjö - Under en vind sa...

Fina fynd du gjort!! kannor kan man aldrig få för många!!! Ser så fint ut i vardagsrummet, mysigt att ha ett skrivbord så mitt i....jag fixade ett litet bord för en skrivhörna i vårt vardagsrum men det slutade med att det nu står i ett annat rum....Fortsatt skön helg! Kram!

My Lovely Things sa...

tack för titten hos mig. Men, va trevligt hus du har. Jag känner mig riktigt hemma. Du är ju ett loppis freak som mig!!!! Jag är oxå beroende av loppis. Ska åka i morgon och fynda, hoppas jag. Jag tror att jag uppskattar loppis så mycket. För att det ger mig möjligheter att inreda vårt hus för en billig peng. Annars räcker inte pengarna. Sen så älskar jag gamla saker med åren på nacken! Jag ser att du har ett vitt skåp. Min vän evelina på my cup of tee har köpt ett liknande som hon ska måla vitt. Måste tipsa henne om din sida,
Jag skulle vilja länka dig. För i hit vill jag komma igen, och igen och igen.
Kram Anna

me and alice sa...

Hej Hanna!
I dag har jag gjort lite reklam för din mammas loppis, tyckte den var så gullig. Hoppas det är ok. Nämnde din blogg också. Är det ok?
kram Susanne

Hem och Harmoni Marie sa...

Så fint! Gillar ert vardagsrum jättemycket.
En hylla bakom soffan är nog inte fel... tror jag kan passa riktigt bra.

Ja, ibland får man stå ut med lite trist utsikt...:)

Ha det gott, kram Marie

My Lovely Things sa...

vad roligt att vi har samma tankar.Alltid kul när man hittar någon likasinnade. Du får självklart länka mig. Jag vill ju gärna att du kommer till min blogg och hälsar på. tack för det du skrev. Sen lång tid tillbaka har jag velat inspirera andra människor till att det finns ett annat sätt att leva. Är glad att jag har upptäckt bloggvärlden, där jag kan få utlopp för de här tankarna.
Titta in till mig och kolla på min fina korg som min kära mamma kom med idag.
Kraaaam Anna!

Malin - I min trädgård sa...

Det här var en ny blogg för mig och jag är glad att jag hittade den! Jag måste säga att skrivbordet blev ju verkligen superfint! Vad avis jag blir - jag förstår inte var ni hittar alla de här fina sakerna! Och var finns alla loppisar som ni går på? Jag känner mig som ett ufo ;-). Jättefint var det iallafall!

Är det okej att jag länkar till dig?

Maria sa...

Vet hur det känns, man kan alltid finna något snygg, billigt och bra att ha!
Längtar tills det är vår, då vaknar fler loppisar till liv.

Ann-Catrin sa...

vad vackert och harmoniskt det ser ut hos dig nu... allt passar så fint ihop. Underbara fynd... ohh jag vill oxå gå på loppis... men tiden räcker inte till just nu!
Största kramen tilldig
A-C

Vackrare vardag sa...

Det ser jättefint ut! Gillar också de där fåtöljerna. Och en brevpress håller jag på och kikar efter också.

mig & alice sa...

haha, du är för rolig du Hanna!! Menar du verkligen att du är beroende av loppisar?? Det hade vi aaaaaldrig kunnat ana, hihi. Och vem är inte det förresten? :-).

Läckra kannor du fick tag i, det var iallfall något, eller hur?

Är du också sådär att du bara måste hitta något att ta med hem när du är på loppis? Jag blir lite halvsur om jag inte hittar något jag vill ha men dessto lyckligare när man gör ett fynd :-).

Hoppas att du hade en bra alla hjärtans dag igår.
Kramisar till dig

mig & alice sa...

Förresten, glömde...Jag tror att det skulle bli jättesnyggt med en hylla ovanför soffan :-)

Kramkram