15 januari 2008

Trist



Hej på er!

Idag är det min tur att känna mig lite nedstämd (har läst att flera av er andra bloggare gjort det på sistone), kanske är det vädret som orsakar det. Det har varit riktigt grått, mörkt och trist hela dagen idag.

Tog i alla fall en sväng till ett av mina ställen och fick ytterligare lite skrot med mig hem. Bibeln är från slutet av 1800-talet, den ska jag ha till kvällsläsning. ;-)


Tills nästa gång; sköt om er, och hoppas att Ni mår bra!
Kram Hanna

22 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Hej! Tack för din kommentar i min blogg! :-)

Jag känner mig också lite nedstämd nu, dåligt väder och inget projekt på gång... Kanske det tar sig när solen kommer fram...! "Varje skugga talar om att någonstans finns det ljus", så är det nog! :-)

Fin blogg du har! En massa härliga fynd du hittat! Här kikar jag säkert in igen!

ha det gott!

Nilla sa...

Hej!!!

Vilken underbar blogg och vilket fint hem.
Det ska bli spännande och se hur soffan blir.
Kram Pernilla

spetsar och änglar sa...

Sååå fint hem du har!Kommer att återvända för att se hur din soffa blir.Och för att du har en väldigt fin blogg.Ha det gott /Heléne

Sagalisa sa...

GODAFTON Hannah med h!!!Vad fint du har det med dina fina vita soffor,så bra det blev...gillade Billyhyllorna med det vita tyget över!
Det ska bli roligt att följa dig o dina fynd i framtiden....Kramar Anna

Spets och snor sa...

Godkväll! Vad har du för favoritställen där du fyndar då?

My Lovely Things sa...

hej, svejs! Vilka fina fynd! Kannorna är ju jätte trevliga. Jag har oxå gamla biblar. Tycker att det är kul att samla på gamla biblar. De är så vackra, gammalsvenska är så vackert. Nu är jag super trött. Sk stax gå och lägga mig. Har slitet hela dagen med tvrummet. Nu är det värsta kaoset borta. Titta in till mig och se bilder från kaoset, ingen direkt dröm i vitt!!
Kram Anna

Spets och snor sa...

Hej igen! Jag har fått tre spamkommentarer på hela tiden. Det är ingenting tycker jag. Jag godkänner inte kommentarer först heller. Det blir vad det blir. Det är upp till var och en vad som känns ok. Du får viska i mitt öra lite loppistips vid tillfälle så är din hemligthet bevarad. Tack för tipset om din mamma. Dit måste jag fara vid tillfälle :-) kram Helena (den unga)

me and alice sa...

Hej Hanna!
Har inte haft någon tid till datorn förrän nu. Alla sover här hemma. Det är bara jag, tekoppen o datorn...
Jasså du har fyndat idag också.
Jag med,hi,hi... Kanske på samma ställe igen.
Ska du till pärlan i morgon?
Jag åker nog dit en sväng...
kram susanne

Marie sa...

Hej Hanna!
Här kommer en jättestor kram från mig, hoppas du känner dig piggare imorgon. Jag har också sådana där dagar då allt bara känns pest, tror säkert att det urtråkiga vädret påverkar humöret.

Fyndade du de vackra kannorna också?

Kramar Marie

Anonym sa...

Min verklighet är lite kaotisk just nu, har ett barnbarn med hjärtfel, och hon ska opereras den 28 januari. Ytterligare ett är på väg i februari, mycket som händer.
Det är konstigt vad färg och form kan påverka oss.
Jag tycker mycket om att titta på dina bilder, och bilderna som du har i sidan på din släkt är fantastiska. Gillar mycket det kreativa, och du verkar vara likadan.
Ha en bra dag

me and alice sa...

Hej Hanna!
Tack för din lååånga kommentar... Skojade bara! Bara kul m långa kommentarer, tycker jag i alla fall. Min gube gillar gamla grejer ja, men inte samma saker som jag. En del kanske. Han är mer åt allmogehållet. Vill hellre ha mörkare möbler. Får rysningar bara på blotta tanken*fniss*. Har aldrig stått längst fram i den kön. Av nån underlig anledning hinner jag aldrig dit i tid...
Är det inte typiskt oss att ångra sig(varför tog jag inte den där...)
Är precis likadan, lite småsnål men ångrar mig alltid sen. Och då är det försent.
kran Susanne

Jennys Vita Villervalla sa...

Vackra fynd du gjort!
Jag kan se kannorna framför mig med ljuvliga pioner eller trädårdsrosor i om några månader!
Kram
Jenny

Ann-Catrin sa...

Men lilla du... vad trist att känna dig nedstämd.. men det går ju upp och ner!!
men du blev väl lite uppiggad av dina otroligt vackra fynd.. det skulle jag blivit i allafall.
STOOOR kram till dig från mig
Ann-Catrin

NICOLINAS BONING sa...

OJ, vad mycket fint man hinner missa om man inte kikar in varje dag hos dig!
Vilka fynd du gör...men jag tycker synd om dig som ska stå och sy...fniss...om du inte är väldigt kort förstås...för då går det säkert bra:-)
Efter ditt tips om att måla penelen på min lilla toa vit,så är det nog så det blir vilken dag som helst...
Hoppas att nedstämdheten ger med sig alldeles strax!
Kramar/Birgitta

♥ Pia... sa...

Hej det var trist ...ja att du tycker att det är trist...men snart så blir det ljusare tider...för varje dag så ser man att det blur längre och längre dar....jag för min del håller på att måla lite grejer..har äntligen lossnat från stolen nu :) har nog haft handlingsförlamning eller vad man ska kallat...men serru nu kör ja...du har gjort en massa fina fynd tycker jag kul. en hekll del fint här inne....ha en trevlig dag

Sött och sunt sa...

Hejsan! Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig! Vilken härlig blogg du har med mkt fint att visa. Jag är minst lite loppisgalen som du..har nyss kommit hem med några fina fynd som jag ska visa på bloggen snart hihi.

ha det gott kram sofia

Anonym sa...

Vilka fynd du gjort på "dina ställen" kanonfina saker!!

Ja usch, det är nog fler som känner av detta trista väder:-( Jag kände mig också lite nedstämd i morse när man skulle ut tidigt och det var mörkt och regnigt!!

Då gäller det att försöka tänka positivt, dagdrömma lite om ljusare tider som komma skall och kanske planera något nytt och fint litet inköp till hemmet... Eller ta något extra gott till förmiddagsfikat (hos oss blev det semlor:-) som lite tröst!!

Du har ett jättevackert och smakfullt hem och jag gillar verkligen att besöka din fina blogg!

Är det okej om jag länkar till dig?

Kram
Sanna på My little Home

Lavendel & Romantik sa...

Hej du.....Alla är nog nedstämda lite då och då,tror jag......Jag har lampkjolen på en porslinsskärm på en vägglampett.Men det går lika bra med en vanlig skärm.....Kram på dig /Majsan

Anonym sa...

fina tekanner!

Vackrare vardag sa...

Har helt samma känslor... Vill ha sol och ljus NU!

Hellen sa...

Jag känner precis igen mig i att det känns lite trist överallt. Det är slut på julen, ingen snö och ännu mörkt.....men vi går mot ljusare tider. Vilka fina saker du hittat. Jag tror jag måste ta mig en lov till Pärlan det var länge sedan jag var där. Blev så inspirerad. Kram Helen

Ann-Catrin sa...

hej vännen, du har en utmärkelse hos mig att hämta
kram A-C